2024 Nobel Edebiyat Ödülü Han Kang’a verildi 2024 Nobel Edebiyat Ödülü Han Kang’a verildi

Rüyada boncuk görmek, yakın çevreden birinin güzel bir olayla karşılaşacağına ve arzulanan bir durumun gerçekleşmesine işaret eder.

RÜYADA BONCUK GÖRMEK

Salimi'ye göre, rüyada bir boncuk bulmak veya satın almak, kişinin mala ve nimete kavuşacağına veya bir yolculuk sonrasında mal edineceğine işaret eder. Cabir ül Magribî'ye göre ise, beyaz boncuk bereketli bir maldır, yeşil boncuk ise çok ve bereketli mal anlamına gelir.

Rüyada boncuk görmek, hizmetçi veya mal kazanmaya işaret ederken, bazı tabircilere göre ise boncuk sadık ve iyi bir dostu simgeler. Dizili olmayan renkli boncuklar görmek ise zihnin önemsiz şeylerle meşgul olduğunu veya düşünce dağınıklığı yaşandığını ifade eder.

Cafer-i Sadık'a göre boncuklar, sadık eş, iyi hizmetçi, önemli sermaye, edep, terbiye, evlat veya uysallık gibi anlamları içerebilir. Bir genç kızın rüyasında boncuk alması, aşık olacağı anlamına gelirken, evli bir kadın için eşinden duyacağı güzel sözler olarak yorumlanabilir. Erkekler için ise bu rüya gizli bir ilişkiye işaret edebilir.

Rüyada boncuk görmek, kişinin hayatındaki değişikliklere veya gelecekteki durumları algılama şekliyle ilgili birçok mesaj taşıyabilir. Ancak her rüya gibi, bu rüyalar da kişinin kişisel durumları ve yaşamında karşılaştığı özel deneyimlerle ilişkilendirilmelidir.

Muhabir: Haber Bülteni