Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Sağlıklı Adımlar, Sağlıklı Başkent" sloganıyla başlattığı ücretsiz spor faaliyetleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Başkentte spor yapılmasını teşvik etmek amacıyla başlatılan bu spor aktiviteleri, 17 farklı noktada Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri 08.30-11.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Başkentliler Açık Havada Egzersiz Yapıyor


Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen bu etkinlikler, beden eğitimi öğretmenleri ve uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştiriliyor. Belirlenen 17 park ve rekreasyon alanında yapılan spor faaliyetleri, Başkentlilere açık havada egzersiz yapma imkanı sunuyor. Vatandaşlar, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri 08.30-11.00 saatleri arasında ücretsiz olarak bu spor etkinliklerine katılabiliyor.

Vedat Dolakay Parkı’na Davet


Açık havada spor yapmanın motive edici olduğunu belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Esin Yalçın, "Sağlıklı Adımlar, Sağlıklı Başkent, Parklarda Spor Projemiz bugün itibarıyla başlamış durumdadır. Biz de Vedat Dolakay Parkı’nda bulunan Batıkent Kadınlar Lokali’ndeki tüm üyelerimizle birlikte spor yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Vedat Dolakay Parkı’ndaki spor etkinliğimize davet ediyorum" dedi.

17 Noktada Spor Faaliyet

"Sağlıklı Adımlar, Sağlıklı Başkent" sloganıyla gerçekleştirilen ücretsiz spor etkinliklerinin düzenlendiği parklar şunlardır: Altınpark, Kurtuluş Parkı, Seğmenler Parkı, Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi, Göksu Parkı, Kelebek Su Parkı, Şehit Uzman Çavuş Can İnce Parkı, Necmettin Erbakan Parkı, Esertepe Parkı (Esertepe Aile Yaşam Merkezi Önü), Şafak Tepe Parkı, GOP Parkı, Harikalar Diyarı Parkı (3. Kapı Girişi), Yunus Emre Sevgi Parkı, Cemre Parkı, Erol Kaya Parkı, Vedat Dalokay Parkı, Zeynepcik Parkı.

Arda Güler konuştu! “Carlo Ancelotti ile aramda hiçbir problem yok” Arda Güler konuştu! “Carlo Ancelotti ile aramda hiçbir problem yok”

Kaynak: İHA