Ankara'da kavga hastanede devam etti: Yaralıların yakınları yeniden çatıştı! Ankara'da kavga hastanede devam etti: Yaralıların yakınları yeniden çatıştı!

Şahinbey Belediyesi, Tarım Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirdiği denetimlerde, ilçe genelinde halk sağlığını tehdit eden unsurlara karşı çalışmalarına devam ediyor. Son denetimde bir işletmede ele geçirilen 2 ton 737 kilogram son kullanma tarihi geçmiş sade yağ imha edildi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki iş yerlerinde ürün fiyatları, reyon etiketleri ve hijyen standartlarına yönelik denetimlerini de sürdürüyor. Kurallara uymayan işletmelere uyarılar yapılırken, bazı iş yerlerine cezai işlem uygulandı.

“Vatandaşın sağlığını kimse hiçe sayamaz”

Para kazanmak uğruna vatandaşların sağlığıyla oynayanlara müsaade edilmediğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Zabıta ekiplerimiz her zaman vatandaşın sağlığını ön planda tutmaktadır. Bu prensipler doğrultusunda ekiplerimiz ilçe genelinde sürekli olarak denetimlerini ara vermeden sürdürüyorlar. Son olarak bir iş yerinde yapılan denetim sonrasında vatandaşlara satılmak üzere olan ve son kullanma tarihi geçmiş olan 2 ton 337 kg sade yağ ele geçirildi. Vatandaşın sağlığını hiçe sayan bu tür iş yerlerine göz açtırmayacağız” dedi.

Kaynak: İHA