Servis şöförünün hatası 14 yaşındaki Elif'in hayatına mal oldu Servis şöförünün hatası 14 yaşındaki Elif'in hayatına mal oldu

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde görevdeyken zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı’nın eşi Gizem Büyükçaylı, büyük bir acıyla karşı karşıya kaldı. Şehit Orhan Burak Büyükçaylı’nın Balıkesir’deki baba evinde doğum yapmakta olan eşi Gizem Büyükçaylı, eşinin şehit olduğu haberini aldıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Atatürk Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil servisine kaldırılan Gizem Büyükçaylı, 8 aylık hamile olduğu dönemde sezaryen ile doğuma alındı. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen erkek bebek, ailenin acısına bir nebze olsun teselli oldu. Gizem Büyükçaylı’nın sağlık durumu stabil olup, servisteki kontrolleri devam ediyor.

Şehit Orhan Burak Büyükçaylı’nın Karesi ilçesi Sakarya Mahallesinde bulunan baba evine Türk bayrağı asıldı. Aile yakınlarından İbrahim Bilgin, “Akşam şehit haberini alınca çok üzüldük. Eşinin hamile olduğunu, hastaneye kaldırıldığını duyunca hastaneye geldik. Şehidimizin Mehmet’i sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Allah şehidimize cennet makamı nasip eylesin. Evladına hayırlı ömürler nasip eylesin” dedi.

Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı, görev esnasında yaşanan bu trajik olayda şehit olmuştu. Ovacık ilçesinde, zırhlı aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada Orhan Burak Büyükçaylı’nın yanı sıra Jandarma Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş de şehit olmuştu.

Kaynak: İHA