Erdal Beşikçioğlu'ndan Tamer Karadağlı'ya sert tiyatro çıkışı! Erdal Beşikçioğlu'ndan Tamer Karadağlı'ya sert tiyatro çıkışı!

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'da finale saatler kala heyecan doruktaydı. 12 Haziran akşamı, Seda, Ogeday ve Atakan, canlı yayında parkura çıkarak final biletini almak için kıyasıya mücadele etti.

FİNALE ADINI YAZDIRAN ÜÇÜNCÜ İSİM

Performans listesinde rakiplerinden üstün olan Ogeday, atış seçme hakkını elde etti. Sekiz oyuna çıkan Ogeday, yarı finalden namağlup çıkarak finale yükseldi. Son ikiye kalan Seda ve Atakan arasında atış seçen isim Seda Ocak oldu. Ardı ardına yapılan oyunlarda 8-1 skorla galip gelen Seda, finale adını yazdırdı.

SURVİVOR ALL STAR 2024 FİNALİSTLERİ

Böylece Survivor All Star'da finale kalan isimler Batuhan, Nefise, Ogeday ve Seda olarak belirlendi.

SEDA'NIN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLDU

Finale yükselen Seda, duygularını şöyle ifade etti:

"Çok güzel bir hayaldi benim için gerçek oldu. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki atış seçmek büyük bir avantaj. Ben bu şampiyonu bugün yenebildiysem büyük bir dezavantajı atış seçememesi oldu. O yüzden Atakan'ı kutluyorum. Atış seçseydi hiçbir şey kolay olmayacaktı. O efsane bir yarışmacı. Efsane bir şampiyon ve arkadaş"

ATAKAN'IN VEDA KONUŞMASI

Survivor'a veda eden Atakan ise şu sözleri dile getirdi:

"Olaya şöyle bakıyorum. Bir şeyi sadece istemen yetmez onun da seni istemesi gerekiyor. Ben şampiyonluğu istedim, bunun için savaştım. Evet sonradan geldik atış seçemedim, dezavantajlı bir şekilde buraya geldim. Ama atış seçeceğimi bilseydim da yine istatistiği kovalamazdım. Ben sonuçtan değil savaşmaktan zevk alıyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Hak eden şampiyon olacak. Bugün bekleneni veremedim. Nasip, gerçekten buna böyle inanıyorum. Sevenlerimden özür diliyorum. Bir şampiyon gibi veda edemedim. Herkese çok çok teşekkür ediyorum, benden bu kadar"

ATAKAN'IN OĞLU GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Canlı yayında annesi Serap Korkmaz ile birlikte babasını izlemeye gelen Aslan, Avatar Atakan'ın vedası sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

Muhabir: Haber Bülteni