Yeni Danıştay üyesi Yusuf Karaoğlu kimdir? Yeni Danıştay üyesi Yusuf Karaoğlu kimdir?

Toygan Avanoğlu ve güzel eşi Şiva Behrouzfar, son günlerde ortaya çıkan haberlerle magazin dünyasının gündemine oturdu. Bu haberler üzerine Şiva Behrouzfar'ın kim, nereli ve kaç yaşında olduğuna dair araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Şiva Behrouzfar kimdir? İşte detaylar...

Şiva Behrouzfar Kimdir, nereli?

Şiva Behrouzfar, 20 Mayıs 1991 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Annesi Nevşehirli, babası ise İranlı olan Behrouzfar, çocukluk yıllarını ve eğitim hayatını Ankara'da geçirmiştir. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim alarak sanat dünyasına adım atmıştır.

Şiva Behrouzfar Oynadığı Diziler

2015 yılında "Küçük Ağa" dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Şiva Behrouzfar, 2016 yılında müzik dünyasına adım atarak "Cadı" isimli maxi single'ını yayımlamıştır. En büyük çıkışını ise 2018 yılında "Yeni Gelin" dizisinde canlandırdığı "Balım" karakteri ile yapmıştır.

Toygan Avanoğlu Eşi

Şiva Behrouzfar, 2019 yılında ünlü oyuncu Toygan Avanoğlu ile evlenmiştir. Kızına vakit ayırmak için bir süre oyunculuğa ara veren Behrouzfar, ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam sürmektedir.

Yakın zamanda ekranlara dönmeyi planlayan Şiva Behrouzfar, birkaç yeni projeyle ilgili görüşmeler yapmaktadır. Oyunculuğa olan tutkusunu sürdürmek isteyen Behrouzfar, hayranlarına yeni projelerle dönmeyi planlamaktadır.

Muhabir: Haber Bülteni