Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Ankara Şubesi, geleneksel hale getirdiği kuru fasulye pilav etkinliğini bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Etkinliğe, Genel Sekreter Zeki Topbaş ve birçok önemli isim katıldı.

Etkinliğe, MHP Keçiören İlçe Başkanı Metin Bayrakçı ve ilçe başkan yardımcıları da katılarak destek verdi. TÜRKAV üyeleri ve davetlilerle bir araya gelen Bayrakçı, birlik ve dayanışma mesajları verdi. Etkinlikte, katkılarından dolayı Türk İmar-Sen Genel Başkanı Zafer Çelik'e de teşekkür edildi. TÜRKAV Ankara Şubesi, bu tür organizasyonlarla kamu çalışanlarını bir araya getirerek dayanışmayı güçlendirmeye devam ediyor.

Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) tarafından yapılan paylaşımda, "Geleneksel kuru fasulye pilav etkinliğimizi Genel Sekreterimiz Zeki Topbaş'ın katılımıyla yaptık. Etkinliğimize katılan MHP Keçiören İlçe Başkanımız Metin BAYRAKÇI ve ilçe başkan yardımcılarına, katılan tüm ülküdaşlarımıza ve katkılarından dolayı Türk İmar-Sen Genel Başkanı Zafer ÇELİK'e teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Cansel Yıldız