İnşaat sektöründe tanınmış bir isim olan Vahit Karaarslan oldukça merak edildi. Özellikle Antalya'da tanınan Karaarslan'ın nereli ve kaç yaşında olduğu araştırılıyor. Peki, Peki, Vahit Karaarslan kimdir? Karaarslan inşaat sahibi Vahit Karaarslan nereli, kaç yaşında?

VAHİT KARAARSLAN KİMDİR?

1975 yılında Diyarbakır'da doğan Vahit Karaarslan, Antalya'da tanınan ve başarılı bir iş insanıdır. Karaarslan İnşaat şirketinin kurucusu ve sahibidir. 21 yıl önce Diyarbakır'da kurulan bu şirket, inşaat, akaryakıt ve tarım sektörlerinde geniş bir faaliyet yelpazesi sunmaktadır.

KARAARSLAN İNŞAATIN PROJELERİ

Vahit Karaarslan'ın liderliğindeki Karaarslan İnşaat, Döşemealtı'ndaki RengiAntalya Konut Projesi gibi büyük ölçekli projelere imza atmıştır. Şirketin başarıları, Antalya ve çevresindeki inşaat projelerinde önemli bir rol oynamıştır.

VAHİT KARAARSLAN EVLİ Mİ?

Evli ve iki çocuk babası olan Vahit Karaarslan, iş hayatına tarım sektöründe başlamış ve daha sonra akaryakıt sektörüne geçiş yapmıştır. Günümüzde ise en büyük ilgisini inşaat sektörüne vermektedir.

Ali Haydar Öztürk hayatını kaybetti! Ali Haydar Öztürk kimdir? Ali Haydar Öztürk hayatını kaybetti! Ali Haydar Öztürk kimdir?

VAHİT KARAARSLAN NERELİ?

1975 doğumlu olan Vahit Karaarslan, 2024 yılı itibariyle 49 yaşındadır ve aslen Diyarbakırlıdır.

Muhabir: Haber Bülteni