AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, yaşlıların toplumsal yaşamın önemli bir parçası olduğunu ve onlara verilen desteklerin büyük önem taşıdığını vurgulamak amacıyla AK Parti'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, yaşlılara yönelik ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret hakkında bilgi veren Aydemir, bu tür ziyaretlerin devam edeceği ve yaşlıların her zaman destekleneceği vurgulandı.

Yine yürekler ağızda! Liseli genç kızdan haber alınamıyor Yine yürekler ağızda! Liseli genç kızdan haber alınamıyor

AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, burada yaşayan yaşlılara moral verdi. Ziyaret, hem yaşlıların hem de kurum yetkililerinin büyük ilgisini çekti.

Elmadağ Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne Ziyaret

Zehranur Aydemir, Elmadağ’daki Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşlıları ziyaret ederek, onların ihtiyaçlarını yerinde görmek ve taleplerini dinlemek üzere bir araya geldi. Aydemir, ziyaret sırasında yaşlılarla sohbet ederek, onların günlük yaşantıları hakkında bilgi aldı. Yaşlıların moral bulması ve kendilerini değerli hissetmeleri için sıcak bir ortam oluşturan Aydemir, onların hayır dualarını aldı.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Zehranur Aydemir, "Elmadağ Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret ettik. Büyüklerimizin hayır dualarını aldık. Eksik olmasınlar" dedi. Aydemir, bu tür ziyaretlerin, yaşlıların yalnız olmadığını ve toplumsal değerlerin önemini vurgulamak için yapıldığını belirtti.

Muhabir: Cansel Yıldız