Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik (19) aynı yaştaki İkbal Uzuner'i öldürdükten sona genç kızın başını kesip annesinin önüne attı. Ardından katil zanlısı kendisi de surlardan atlayarak intihar etti.

Yine yürekler ağızda! Liseli genç kızdan haber alınamıyor Yine yürekler ağızda! Liseli genç kızdan haber alınamıyor

İnfial yaratan olay sonrası Semih Çelik'i evinde ekipler arama başlattı. Çelik'in evinden dikkat çeken objeler kamuoyu ile paylaşıldı. 

HRİSTİYANLIK VE HZ. İSA FİGÜRLERİ MEVCUT 

Çelik'in evinde daha çok Hristiyanlık ve Hz.İsa figürleri olduğu görüldü. Öte yandan 2 kadını vahşiçe katleden Semih Çelik'in takıntı haline getirdiği ve dün katlettiği İkbal Uzuner için geçtiğimiz yıl çektiği video ortaya çıktı.

Ekol TV tarafından yayınlanan videoda "İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum" diyerek söze başlayan Çelik, "Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür dilerim. Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini… Tanrı o kadar yardım etti ki sana, iyi ki olmadı böyle bir şey" ifadelerine yer veriyor.

SEMİH ÇELİK'İN EVİNDEN ÇIKAN OBJELER

Semıh Celık-1
S E M I HSemıh Celık 5Semıh Celık 3Semıh Celık 2

Kaynak: Haber Merkezi