AKK Yönetim Kurulu (YK) Üyesi Nazmi Şahin’in koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantı, afet yönetimi konusunda bilinçlendirme ve işbirliğini artırma amacıyla düzenlendi.

AKK bileşen temsilcileri ve gönüllülerin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, divan başkanlığını AKK YK ve İcra Kurulu Üyesi Ömer Şan üstlendi. Toplantıya ayrıca Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Derya Başyılmaz, Jeoloji Mühendisleri Odası YK Üyesi Düzgün Esina gibi önemli isimler de katıldı.

YENİ DÖNEMİN YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Toplantıda, afet yönetimine dair süreçler ve yeni dönem çalışma programı detaylı bir şekilde ele alındı. Önceki dönem yapılan çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda, yeni dönemde yapılacak faaliyetlerin yol haritası belirlendi.

GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ

Afet Yönetimi Çalışma Grubu'nun yeni sözcüsü, Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin oldu. Şahin’in yardımcılığına Sümeyye Ay, raportörlüğe ise Saadet Özcan seçildi.

Çubuk’ta 3. Ankara Edebiyat Festivali yapıldı Çubuk’ta 3. Ankara Edebiyat Festivali yapıldı

AKK Afet Yönetimi Çalışma Grubu, önümüzdeki hafta bir araya gelerek yeni dönem çalışma programını oluşturmak için çalışmalarını sürdürecek. Afetlere karşı dayanıklılık ve hazırlıklı olma konusunda etkin adımlar atmayı hedefleyen grup, Ankara genelinde afet bilinci kazandırılması konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Ga K X Lz5 W M A A N R A

Kaynak: Fatma Doğanay