21 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 14.00'te üniversitenin Balo Salonu'nda gerçekleştirilecek açılış törenine, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin ve davetlilerin katılımı bekleniyor.

AÇILIŞ DERSİ PROF. DR. DERYA ÖRS'TEN

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak, ardından müzik dinletisi ve üniversitenin tanıtım filmi gösterimi yapılacak. Rektör Prof. Dr. Erhan Özden’in açılış konuşmasının ardından, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Derya Örs açılış dersini verecek. Törende, öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edilecek, ayrıca üniversiteyi dereceyle bitiren öğrencilere başarı belgeleri sunulacak.

4 ilde okullar tatil edildi! 4 ilde okullar tatil edildi!

KONSERLE DEVAM EDECEK

Törenin ardından saat 15.00'te, Öğr. Gör. Tufan Şinasi Celayiroğlu ve Öğr. Gör. Gökhan Över yönetimindeki "Öğrenci Müzik Toplulukları" konseri, Rekreasyon Alanı Açık Amfi'de gerçekleşecek. Kokteyl ve kapanış programıyla sona erecek olan bu anlamlı etkinliğe katılım için, 20 Ekim 2024 tarihine kadar üniversiteye geri dönüş yapılması gerekiyor.

Tören, Turan Güneş Bulvarı, Yukarı Dikmen Mahallesi, Neşet Ertaş Caddesi No: 4, 06550 Oran Çankaya / Ankara adresinde yer alan üniversite kampüsünde gerçekleştirilecek. Rektör Prof. Dr. Erhan Özden, özel günün bir parçası olmak isteyen herkesi törene davet etti.

Kaynak: Hacer Koca