Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 Ekim tarihinde Sincan, Etimesgut ve Gölbaşı ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyonlar kapsamında sahte bandrollü makaronların başkente sokulacağı ihbarı alındı.

Kaçak Akaryakıt Operasyonu

Etimesgut ve Sincan'da bir iş yerine ait depo ve tankerlerde yapılan incelemelerde 23 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Kaçak akaryakıtın dağıtımını engellemek amacıyla operasyonun hızlı ve etkin bir şekilde tamamlandığı bildirildi.

Ankara'da CHP Genel Merkezi önünde Ekrem İmamoğlu protestosu Ankara'da CHP Genel Merkezi önünde Ekrem İmamoğlu protestosu

Gölbaşı Güzergahında Kaçakçılık Denemesi

Aynı gün içinde, Gölbaşı üzerinden Ankara'ya çok sayıda sahte bandrollü makaron getirileceği bilgisini alan emniyet ekipleri, Niğde-Ankara otoyolu gişeleri mevkisinde belirlenen bir araca operasyon düzenledi. Operasyonda 6 milyon 500 bin sahte bandrollü makarona el konuldu.

4 Şüpheliye Adli İşlem

Yapılan operasyonlar sonucunda toplam 4 kişi gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı