Son olarak Ziyaret Mahallesi’nde bulunan Mehmet Memişoğulları İlkokulu’nun anaokulu öğrencilerine sürpriz yapan Tiryaki, miniklerin sağlıklı bir geleceğe adım atmalarına katkı sağlamak amacıyla diş fırçası ve diş macunu hediye etti.

Okul Ziyareti

Eğitim ve Sağlık İçin Önemli Adım

Başkan Tiryaki, çocukların eğitimi kadar sağlıklarına da önem verilmesi gerektiğini vurgulayarak, erken yaşta diş sağlığı bilincinin kazandırılmasının hayati öneme sahip olduğunu ifade etti.

Veysel Tiyaki Hediye

Tiryaki, anaokulu öğrencileriyle yakından ilgilenirken, diş fırçalama alışkanlığının küçük yaşlarda edinilmesinin, ileri yaşlarda ağız ve diş sağlığı sorunlarının önüne geçmek için atılacak en önemli adım olduğunu belirtti.

Başkent Üniversitesi'nden Meme Kanseri Farkındalık Toplantısı Başkent Üniversitesi'nden Meme Kanseri Farkındalık Toplantısı

Başkanın Sosyal Medya Mesajı

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Veysel Tiryaki, çocuklara ve gençlere verdikleri desteğin her zaman süreceğini ifade etti.

Tiryaki Ziyaret

Tiryaki, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın mimarı olan çocuklarımıza, gençlerimize destek olmaya, onların eğitim yolculuklarını kolaylaştırmaya her koşulda devam edeceğiz."

Kaynak: Hacer Koca