Mourinho bombası

Son seçimde büyük bir oy farkıyla başkanlığı kaptırdığı Ali Koç'un karşısına güçlü projeleriyle çıkmak isteyen Aziz Yıldırım teknik direktör adayını Portekizli teknik adam José Mourinho olarak açıkladı.

UEFA’dan çifte standart: Merih Demiral'a 2 maç ceza vermişti, Nazi sembolüne bakın ne ceza verdi... UEFA’dan çifte standart: Merih Demiral'a 2 maç ceza vermişti, Nazi sembolüne bakın ne ceza verdi...

Stadyum yenilenecek

Aziz Yıldırım'ın Başkanlık adaylığını açıkladığı basın toplantısında seçim vaatleri arasında en çok dikkat çeken hususlardan biri de stadyumun yenilenmesi ve kapasitesinin arttırılması oldu.

Ali Koç seçime güçlü girmek istiyor

Fenerbahçe'de geçirmiş olduğu 6 yıllık başkanlık döneminde taraftarın özlemle beklediği şampiyonluğu bir türlü armağan edemeyen Ali Koç, hatalarında ders çıkardığı ve artık hiç bir şeyin şampiyonluğa engel olamayacağını belirterek güçlü bir kadro ve iyi bir teknik adam ile çalışacaklarını dile getirdi.

Taraftarlar durumdan memnun

Başkanlık seçimiyle alakalı düşüncelerini aktaran Fenerbahçe taraftarı ağırlıklı olarak iki güçlü adayın seçime girmesinin Fenerbahçe'ye fayda sağlayacağını düşünüyor. Vaatlerin ve projelerin güçlü olduğunu vurgulayan sarı lacivertli takımın taraftarı verilen sözlerin yerine gelmesi halinde iyi bir Fenerbahçe izleyeceklerini dile getiriliyor.

Muhabir: Haber Bülteni