Bolu Belediyesi, sigara izmaritini yere atan CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ile AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'e 578'er TL idari para cezası verdi.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'in bir dernek açılışında, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz'ün ise Bolu Belediyesi binası önünde sigara izmaritini yere attığını belirledi. Her iki başkana da 'Tütün ürünlerinin zararlarının önlenmesi ve kontrolü' kanunu gereği çevreye izmarit atmaktan dolayı 578'er TL ceza kesildi. Zabıta ekipleri, cezaları Güner ve Karagöz'e resmi olarak tebliğ etti.

Trump bu kez de CBS'i hedef aldı: Harris'i konuk ettiği için kanalın lisansının iptalini istedi! Trump bu kez de CBS'i hedef aldı: Harris'i konuk ettiği için kanalın lisansının iptalini istedi!

AK PARTİ BOLU İL BAŞKANI SUAT GÜNER KİMDİR?

Hakkı Suat Güner, 1979 yılında Bolu’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bolu’da tamamladıktan sonra lisans eğitimini Makedonya Üsküp’te yaptı. AK Parti teşkilatlarında kuruluşundan bu yana çeşitli görevlerde bulundu. Sırasıyla İl Sosyal Politikalar Başkanlığı, İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı, İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Birim Başkanlığı görevlerini üstlendi. 7. olağan kongre sonrasında AK Parti Bolu İl Başkanı olarak seçildi. Güner, evli ve iki çocuk babasıdır.

Muhabir: Haber Bülteni