Bursa’nın Yenişehir ilçesinde meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza, saat 13.30 sıralarında İnegöl-Yenişehir yolu Söylemiş Mahalle kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, karayolunda seyir halinde olan Ali Karaca (66) yönetimindeki 16 UD 820 plakalı motosiklet, yan yoldan karayoluna çıkan Mehmet K. (40) idaresindeki 16 BEJ 057 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle devrilen motosikletten düşen Ali Karaca ağır yaralandı.

Yaralı sürücü, olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak Karaca, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hafif ticari aracın sürücüsü Mehmet K., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Soruşturma Başlatıldı

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde detaylı incelemeler yaparak kazanın sebebini araştırıyor. Bu üzücü olay, trafikte dikkatli olmanın ve trafik kurallarına uymanın önemini bir kez daha hatırlattı.

Sıra bekler gibi yaparak para çeken emekliyi gasp etti Sıra bekler gibi yaparak para çeken emekliyi gasp etti
Kaynak: İHA