Cumhuriyet Halk Partisi Kahramankazan ilçe teşkilatı tarafından belediyeye ait Kumpınar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu'na Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve etkinliği düzenleyen CHP Kahramankazan İlçe Başkanı Zafer Dülger'in yanında çok sayıda Parti üyesi katıldı.

Ankara kulislerini hareketlendiren iddia: Erdoğan 5 bakanı değiştirecek! Ankara kulislerini hareketlendiren iddia: Erdoğan 5 bakanı değiştirecek!

Danışma Kuruluna katılanlara yemek ikram edilirken etkinlik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları adına yapılan saygı duruşu ve hep bir ağızdan söylenen İstiklal Marşı ile başlandı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in mektubunun okunduğu etkinlikte partililer kürsüde söz alarak Cumhuriyet Halk Partisi ve seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundular.

SEÇİMLER VE SONRASI KONUŞULDU

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol seçimlerde kazanılan zaferin yarattığı olumlu tabloyu ifade ederken, Kahramankazan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Zafer Dülger ise ilçe başkanı olduktan sonra yönetimdeki arkadaşlarıyla beraber sivil toplum örgütlerine önem verdiklerini, saha çalışmalarını büyüttüklerini ve sıkmadık el bırakmadıklarını belirtti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Genel seçimler sonrasında partimizde genel merkezdeki yenileşme süreci ile beraber daha güçlü ve iyi bir noktaya geldik. Son seçimde burada Kahramankazan'da yüzde 14 olan oy oranımızı yüzde 49'a çıkardık.

Bu bizim için çok önemli. Meclis üyelerimizin, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın mevcut ilçe yönetimimizin ve diğer destek veren insanların hakkını ödeyemem, bu başarıda büyük pay sahibidirler.

Muhabir: Onur Dedeoğlu