Arda Güler'in parlak performansı Ancelotti'yi zora soktu Arda Güler'in parlak performansı Ancelotti'yi zora soktu

Fenerbahçe’nin başkan adaylarından olan Aziz Yıldırım, Mourinho ile görüşmelerin sürdüğünü ve Londra'ya giderek ünlü teknik direktörle yüz yüze görüşeceğini duyurdu.

FENERBAHÇE’NİN HER ZAMAN PARASI VARDIR

Yıldırım, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Cumartesi günü Londra'ya gidiyorum. Şampiyonlar Ligi finali var. Bahane tabi. Hem maçı izleyeceğim hem de kendisiyle buluşacağım. Pazar günü maçtan önce bir haberleşme oldu. Dedi ki; 'Maçı seyrediyorum.' Bir de öbür maçı de herhalde seyretti. Gidince bize muhakkak söyleyecektir. 'Transfer yapacağız' diye. Ne istiyorsa yapacağız. Mourinho ne isterse yapacağız. Para sorunu yok bilin. Fenerbahçe'nin her zaman parası vardır!”

BEŞİKTAŞ DA MOURİNHO'YU İSTİYOR

Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş da Mourinho ile görüşmeyi planlıyor. Siyah-beyazlı takımın yönetiminin, Portekizli teknik adamla kısa süre içinde tekrar bir araya geleceği bildirildi. Eğer Mourinho ile anlaşma sağlanamazsa, Beşiktaş'ın PAOK Teknik Direktörü Razvan Lucescu ile görüşeceği öne sürüldü.

MOURİNHO'DAN TÜRKİYE ONAYI

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile teknik direktörlük için görüşmelerde bulunan Mourinho, teklifleri dinlediğini ve yalnızca Türkiye'den değil, başka ülkelerden de teklifler aldığını doğruladı. Artık karar verme vaktinin geldiğini belirten Mourinho, geleceğiyle ilgili önemli bir karar alacağını aktardı.

“ARTIK VAKİT GELDİ”

Rumen basınına konuşan Jose Mourinho, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Bir karar vermem gerek. Şu anda saygısızlık olmaması açısından gelen tüm teklifleri dinleme sürecindeyim. Yalnızca Türkiye'nin büyük takımlarından değil, başka yerlerden de teklifler var. İki yerden de. Her şeyi masaya koyup düşünmeliyim. Hayatımda yer alan, benim için önemli olan insanlara danışmalıyım. Birkaç hafta içinde karar vermem gerekiyor. Çünkü artık vakit geldi." dedi.

Muhabir: Haber Bülteni