Ekonomi Gazetesi ve NTV iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, ATO Meclis Salonu'nda yapıldı ve finansal yönetimle ilgili önemli konuların ele alındığı bir platform sağladı. Panel, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Ga A 3 I R W Y A E9L Ut

Uzmanlardan Finansal Yönetim Üzerine Öneriler

Etkinliğin moderatörlüğünü Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar üstlendi. Panelde, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emre Ballı ana konuşmacılar olarak yer aldı.

Ga A 3 I P Wc A A1Nr U

Panelistlerin yanı sıra, Finansal Kurumlar Birliği Başkan Vekilleri de çeşitli sunumlar yaptı. Sunum yapan isimler arasında Halk Leasing Genel Müdürü Coşkun Çabuk, Arena Finans Faktoring Yönetim Kurulu Üyesi Nurcan Taşdelenler ve Mercedes-Benz Kamyon Finansman AŞ Genel Müdürü Gökmen Onbulak gibi sektörün deneyimli isimleri yer aldı.

Ga A 3 I R X Q A A1 L Fy

O havayolu firmasında büyük kriz: 2.500 kişi işten çıkacak! O havayolu firmasında büyük kriz: 2.500 kişi işten çıkacak!

İş Dünyasından Yoğun Katılım

Panelde ayrıca ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay, Ekonomi Gazetesi Ankara Temsilcisi Maruf Buzcugil ve Nasıl Bir Ekonomi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe gibi önemli isimler de yer aldı. ATO üyelerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlik, finansal yönetimle ilgili bilgi alışverişi ve deneyim paylaşımı için uygun bir zemin oluşturdu.

Ga A 3 I P X Y A A0 F W L

Panelin son bölümünde, katılımcılar ATO üyelerinden gelen soruları yanıtladı. Bu bölümde, iş dünyasının finansman arayışları ve finansal yönetimle ilgili merak edilen konular ele alındı.

Kaynak: Haber Merkezi