Sincan Belediyesi’nden buğday tohumu desteği Sincan Belediyesi’nden buğday tohumu desteği

İlanlara göre 7 bakanlık, 10 belediye, İstanbul Üniversitesi, Jandarma Genel Komutanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Yükseköğretim Kalite Kurulu, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) gibi çeşitli kamu kurumları personel alımı gerçekleştirecek.

İstanbul Üniversitesi'ne Bilişim Personeli

İstanbul Üniversitesi, toplam 15 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Alınacak personeller arasında yazılım proje yöneticisi, proje koordinatörü, yazılım geliştirme uzmanı, veri tabanı yöneticisi, iş analisti ve sistem uzmanı pozisyonları yer alıyor. Başvurular, 2 Ekim 2024 tarihinde başladı ve 16 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.

TÜİK 14 Uzman Yardımcısı Alacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), merkez teşkilatında görev yapmak üzere 14 uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Başvurular, 9 Ekim 2024 tarihinde başladı ve 18 Ekim 2024 tarihinde sona erecek. Adaylar, e-Devlet üzerinden Kariyer Kapısı'ndan başvurularını yapabilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan İşçi Alımı

Tarım ve Orman Bakanlığı, toplamda 7 işçi ve 1 eski hükümlü personel alacak. Başvurular, 14-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

BDDK 45 Personel Alacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, 10 memur, 10 mühendis, 1 grafiker, 1 sekreter, 5 tekniker, 5 teknisyen ve 5 şoför alımı yapacak. Başvurular, 10-20 Ekim 2024 tarihleri arasında kabul edilecek.

MSB 69 Askeri Personel İstihdam Edecek

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), öğretmen sınıfı için farklı branşlarda 69 askeri personel alacak. Başvurular, 2-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Jandarma Genel Komutanlığı’ndan Büyük Alım

Jandarma Genel Komutanlığı, 9 bin 690 uzman erbaş alımı gerçekleştirecek. Başvurular, 7-21 Ekim 2024 tarihleri arasında kabul edilecek.

YTB ve Diğer Kurumlardan Alımlar

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, 4 sözleşmeli personel alacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ise 100 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı hem 15 bilişim personeli hem de Devlet Opera ve Balesi için 175 sanatçı alımı yapacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçı Alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi, Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin, Antalya ve Samsun illerindeki müdürlüklerde çalışacak 175 sanatçıyı istihdam edecek. Başvurular, 15-29 Ekim tarihleri arasında yapılabilecek.

SSB ve İçişleri Bakanlığı'ndan Bilişim Personeli

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) 7, İçişleri Bakanlığı ise 23 bilişim personeli alımı yapacak. Başvurular, 14-29 Ekim tarihleri arasında devam edecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan 2.390 Kişilik Alım

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görev yapacak 2.390 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular, 15-30 Ekim arasında kabul edilecek.

Adalet Bakanlığı’ndan 300 İcra Müdür Yardımcısı Alımı

Adalet Bakanlığı, icra müdür yardımcısı kadrosu için alım yapacak. 7 Aralık 2024 tarihinde Ankara’da yapılacak sınav öncesi başvurular, 24-30 Ekim tarihlerinde kabul edilecek.

Belediyelerden Personel Alımları

Çeşitli belediyeler de personel alım ilanları yayımladı. Mucur, Bozköy, Pütürge ve diğer ilçe belediyeleri çeşitli kadrolarda personel alacak. En dikkat çeken alım ise Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı 300 itfaiye eri alımı oldu.

Başvuruların kabulü ve alım şartlarıyla ilgili detaylı bilgiler, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlar ve ilgili kurumların internet sitelerinden ulaşılabilir.

Kaynak: Haber Merkezi