"Delinin Delisi" YouTube kanalından çarpıcı açıklamalarda bulunan Muhammed Yakut'un birçok suçtan sabıkası ortaya çıkmıştı. Yakut, bir Twitter kullanıcısının yaptığı paylaşım ile yeniden gündeme geldi. Cengiz Baları ile iletişimi hakkında iddialar ve Muhammed Yakut hakkında merak edilen detaylar...

Muhammed Yakut Kimdir ?

Muhammed Yakut, Türkiye'nin Diyarbakır ilinden geldiği bilinen bir sosyal medya kişiliğidir. Yaşı 50'li yaşlarında olduğu tahmin ediliyor. Yakut, "Deliler Delisi" olarak tanınan ve siyasi içerikli videolar yayınlayan bir YouTube kanalı sahibidir. Şu anda Twitter'da yaklaşık 4 bin takipçisi ve YouTube'da 9 bin abonesi bulunmaktadır.

Yakut'un son videosunda, Hatay'ın Erzin ilçesinde yer alan 185 dönüm arazideki bir tesiste ortaklığı olduğunu, ancak tesisin Yurt Petrol A.Ş. sahibi Ercüment Bayegan ve eşi Rüya Bayegan'a 50 milyon dolara satıldığını ve yaklaşık 17-18 milyon doların peşin olarak ödendiğini iddia etti. Ancak geri kalan 38 milyon doların hiçbir şekilde ödenmediğini savundu.

Bu iddiaların ardından Muhammed Yakut'un adı Türkiye'de gündeme oturdu ve sosyal medyada ve geniş bir tartışma başladı. Ancak Yakut hakkında çok fazla bilgi bulunmaması, iddialarının doğruluğunun henüz net olarak ortaya çıkmamış olması ve kimliği konusunda birçok spekülasyonun yapılması nedeniyle konu hala belirsizliğini koruyor.

Muhabir: Haber Bülteni