Son yıllarda Tiktok adlı sosyal medya platformunda paylaştığı içeriklerle gündeme gelen Mükremin Gezgin, çektiği videolarda hamile olduğunu iddia etmişti. Erkek olmadığını kadın gibi hissettiğini söyleyen Mükremin Gezgin askere çağrıldığını söyleyerek duruma isyan etmişti. Peki, kimdir Mükremin Gezgin? İşte, ayrıntılar…

Biyolojik olarak erkek olan ancak kendisini kadın gibi hissetttiğini söyleyen Tiktok fenomeni mükremin Gezgin hamile olduğunu iddia edip 9 ay boyunca videolar paylaşarak adını duyurdu.

Videoları binlerce kişi tarafından izlenen Gezgin son olarak da ‘’doğurdum’’ diyerek erkek bir bebek ile fotoğrafını paylaşmıştı. Yaşanan olay sonrası Mükremin Gezgin ve hastane hakkında soruşturma başlatılmıştı. Gezgin bu paylaşımları sonrası ceza almıştı.

Mükremin Gezgin son olarak asker kaçağı olarak gündeme geldi. Sosyal medya hesaplarından ağlayarak paylaşımlar yapan Gezgin askere çağrıldığını açıklamış ve duruma isyan etmişti.

Sosyal medya hesabından Ankara Haymana Askeri Birliği'ne teslim olacağını duyuran Gezgin, 19 Mart'ta askere gidecekti ancak gitmedi. Bu durum sonrası asker kaçağı olarak yeniden gündeme gelen Gezgin son paylaşımlarında ise evlilik teklifi aldığını açıklamıştı.

MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR?

Mükremin Gezgin 1998 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Cinsel yönelimi nedeniyle ailesiyle sorunlar yaşayan Gezgin, çocuk yaşlardan itibaren kendisini kadın hissettiğini yaptığı paylaşımlarda sık sık dile getirdi. Bu yüzden kalça, dudak, saç estetiği yaptıran Gezgin son olarak askere çağrıldığını söyledi.

Özellikle hamile olduğuna dair çektiği videolar ile birçok takipçisinin dikkatini çeken Gezgin TikTok’ta 500 bini, Instagram’da ise 225 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Son zamanlarda ‘’Kadınım Kadın’’ adlı çıkardığı şarkı ile de dikkatleri üzerine çeken Gezgin, cinsel yöneliminden dolayı o zamanları zor atlattığını söylüyor ve kendisine kadın mısın erkek misin diye sorulduğunda ’Kadınım kadın’’ cevabını veriyor.

MÜKREMİN GEZGİN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Mükremin Gezgin 2024 itibariyle 26 yaşındadır.

PEMBE TEZKERE İSTEDİ

Kendisini kadın olarak hissettiğini söyleyen Mükremin Gezgin askerlikten muaf tutulmak istediğini söylüyor. Asker kaçağı olan Gezgin Mart ayında teslim olacağını söylemiş ancak gitmemişti.

Kendisine pembe tezkere verilmediğini söyleyen Mükremin Gezgin, 19 Mart 2024’te Ankara Haymana Askeri Birliği’ne teslim olacağını açıklamıştı.

MÜKREMİN GEZGİN EVLİ Mİ?

Katıldığı bir programda geçmişte evlilik yapıp yapmadığı sorusuna 15 yaşındayken nişanlandığını ve 8 ay sonra ayrıldığını söylemiştir.Şu an kendisinin bir eşi yoktur ve daha önce resmi bir evlilik yapmamıştır.

MÜKREMİN GEZGİN ESKİ HALİ

Mükremin Gezgin'in makyajsız ve estetiksiz hali

 
İLGİ ÇEKEN İÇERİKLER:
 

ASENA KIZILARSLAN KİMDİR?

BÜLENT KOCAMANOĞLU KİMDİR?

KUMSAL SEKU KİMDİR?

Muhabir: Haber Bülteni