42 yaşındaki Fatma D., 3 yaşındaki oğlu U.D.'nin babasının Hacı Sabancı olduğunu iddia ederek babalık davası açtı. Mahkemeye sunulan yazışmalara göre, Hacı Sabancı ve Fatma D. arasında 2010 yılında başlayan ilişki, belirli dönemlerde yaşanan tartışmalara rağmen 2020 yılına kadar sürdü.

İLİŞKİLERİ EVLİLİK AREFESİNDE DE SÜRDÜ

İddialara göre, Hacı Sabancı 10 Ekim 2021 tarihinde Nazlı Kayı ile evlilik arefesinde iken de Fatma D. ile ilişkisini sürdürdü. Fatma D., son olarak 21 Mayıs 2020 tarihinde Hacı Sabancı ile birliktelik yaşadığını iddia etti. O tarihten önce ve sonra, Hacı Sabancı'nın sosyal medya hesabından Nazlı Kayı ile fotoğraf paylaştığı görüldü.

Domuz eti skandalı sonrası Nusret'ten Köfteci Yusuf'a dikkat çeken gönderme! Domuz eti skandalı sonrası Nusret'ten Köfteci Yusuf'a dikkat çeken gönderme!

Hacı Sabancı ve Fatma D.'nin 2010 yılında Facebook üzerinden tanıştıkları da mahkeme dosyasında yer alıyor. Bu yazışmalara göre, çift belirli dönemlerde birliktelik yaşamaya devam etti. Hacı Sabancı'nın Nazlı Kayı ile evlilik aşamasında olduğu dönemde bile Fatma D. ile ilişkisini sürdüğü iddiaları, mahkemeye sunulan yazışmalarla doğrulandı.

Bu süreçte, Fatma D. ve Hacı Sabancı'nın yazışmalarında sıkça geçen ifadeler, ilişkinin sürekli ve gizli bir biçimde devam ettiğini gösteriyor. Hacı Sabancı'nın mesajlarındaki tutum, Fatma D.'nin mahkemeye sunduğu delillerle çelişmiyor.

İddiaların delili olarak mahkemeye sunulan yazışmalar, 21 Mayıs 2020 tarihinde saat 18.20 civarında WhatsApp üzerinden başlayan konuşmaları içeriyor.

İşte o mesajlar…

Hacı Sabancı: Nerdesin
F.D: Evdeyim canım
H.S: Gelir misin
F.D: Gelirim. Yarım saate çıkarım olur mu?
H.S: Tamam 22.30'da gel
F.D: Tamam süper
H.S: Yola çıkınca yaz
F.D: Tamam
H.S: Müsaitim bekliyorum. Neredesin
F.D: Taksi bekliyorum canım
H.S: Binince yaz
F.D: Çıktım canım. Konum atar mısın Kandilli?
H.S: Sen konum atsana bakayım.
F.D: Tamam. E-5'e çıkarım şimdi.
H.S: Ok. Ne içersin ne hazırlıyayım?

MAHKEME GİZLİLİK KARARI ALDI

İstanbul 16. Aile Mahkemesi, Fatma D.'nin talebi üzerine davada gizlilik kararı aldı. Mahkeme, yargılama dosyasına ilişkin her türlü haber, görsel ve yazılı yayının engellenmesine karar verdi. Bununla birlikte, duruşmaların gizli yapılmasına da hükmedildi.

Muhabir: Haber Bülteni