Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaklaşan seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpte başkanlık yarışı, Ali Koç ile eski başkan Aziz Yıldırım arasında geçecek.Ali Koç'un yeni yönetimine dahil olması beklenen isimler belli oldu.Hakan Safi'de  Ali Koç'un yeni yönetiminde yer aldı.Peki, Hakan Safi kimdir, kaç yaşında, nereli?

Arif Develi vefat etti! Arif Develi kimdir? Arif Develi vefat etti! Arif Develi kimdir?

HAKAN SAFİ KİMDİR NERELİDİR?

1973 yılında İstanbul'da doğan Hakan Safi, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nde tamamladı. Yüksek lisansını aynı üniversitenin İngilizce İktisat Bölümü'nde alan Safi, Amerika'da Boston Üniversitesi School Of Management'ta Executive MBA programını da tamamlamıştır.

Hakan Safi, 1996 yılından bu yana Safi Holding bünyesinde çalışmaktadır ve bu süre zarfında çeşitli önemli görevlerde bulunarak şirketin gelişimine katkıda bulunmuştur.2024 yılında Fenerbahçe'de gerçekleştirilecek seçimli kongrede, iş adamı Hakan Safi, mevcut başkan Ali Koç'un Yönetim Kurulu aday listesinde yer almıştır. 

HAKAN SAFİ KAÇ YAŞINDA?

1973 doğumlu olan Hakan Safi  51 yaşındadır.

SAFİ HOLDİNG HAKKINDA 

1965 yılında temelleri atılan Safi Holding, faaliyet gösterdiği her sektörde başarıya ulaşmış köklü bir şirketler grubudur. İlk olarak madencilik alanında faaliyet göstermeye başlayan şirket, 1990 yılında yer altı madenciliği ve hafriyat işleriyle adını duyurmuştur. 2000'li yıllarda ise Safi Katı Yakıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak Türkiye genelinde geniş bir bayi ağı oluşturmuş ve sektördeki gücünü pekiştirmiştir.

Safi Holding, yıllar içinde sağlam bir iş ağı ve güvenilir bir marka olarak konumunu sağlamlaştırmıştır. Faaliyet gösterdiği her alanda kaliteye verdiği önem ve sürekli gelişimi hedeflemesi, şirketin başarısının temelini oluşturmaktadır.

Muhabir: Haber Bülteni