Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir çiftin hayatını kaybetmesi sonucu üzücü bir olay yaşandı. D-100 karayolu üzerindeki Ahmetbey beldesi kavşağında, Efe V. (20) idaresindeki 34 AIY 319 plakalı otomobil ile Ramiz Tanrıver (59) yönetimindeki 59 LS 625 plakalı otomobil çarpıştı.

İstanbul’dan başkan adayı olmuştu! Babasını öldürdü, annesi ve kardeşini bıçakladı! İstanbul’dan başkan adayı olmuştu! Babasını öldürdü, annesi ve kardeşini bıçakladı!

Çevredeki sürücülerin kazayı fark etmesi üzerine olay, 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbarın ardından olay yerine trafik polisi, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Ramiz Tanrıver ve eşi Aynur Tanrıver’in (59) hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazanın ardından yaralanan diğer sürücü Efe V., Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Cenazeler, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA