Samsun’un Kavak ilçesinde meydana gelen korkunç kaza, ölü ve yaralı sayısının artmasına neden oldu. Kavak istikametinden Samsun yönüne seyreden İhsan A. idaresindeki tır, sağanak yağış nedeniyle kaygan zemin üzerinde maddi hasarlı bir kaza yaptı. Kazanın ardından, tırın kayarak park halindeki otomobillere çarpması sonucu feci bir olay yaşandı.

Çankırı’da ölümlü kaza: 2 ölü, 4 yaralı Çankırı’da ölümlü kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Kazanın etkisiyle 01 AHM 024 plakalı otomobil, tırın dorsesinin altına alındı ve yol kenarına savruldu. Kazada, Recep Yalçın, Makbule Yalçın ve Beyhan Arslan hayatını kaybetti. Yaralılar arasında Esme Arslan (18), Metehan Arslan (8), Berinay Altıncı (36), Mehmet Aldemir (44), Sevil Aldemir (45) ve Yasemin Altıncı (36) bulunuyor. Yaralılar, çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Esme Arslan, Metehan Arslan, Berinay Altıncı ve Mehmet Aldemir’in durumunun ağır olduğu bildirildi.

Ağır yaralanan 8 yaşındaki Metehan Arslan, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bu gelişmeyle birlikte kazada ölü sayısı 4’e yükseldi.

Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri ve trafik polisleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenine dair incelemeler devam ediyor.

Kaynak: İHA