Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Hacıishak Mahallesi'nde, 5 Ağustos günü meydana gelen olayda, kayınpeder H.B. ile damadı Murat Usal (35) arasında çıkan tartışma, kanlı bir sonla sonuçlandı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.B., yanında taşıdığı silahla damadı Murat Usal'ın başına ateş etti.

Murat Usal, başına isabet eden mermiler nedeniyle kanlar içinde yere yığılırken, kayınpeder H.B. olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Murat Usal, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise kısa sürede kayınpeder H.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Hayat Mücadelesini Kaybetti

Omuriliğinde büyük hasar oluşan Murat Usal, iki günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Usal’ın cenazesi adli tıp morguna kaldırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Soruşturma Sürüyor

O anlar gündeme bomba gibi düştü: O fenomene canlı yayında ölüm tehdidi! O anlar gündeme bomba gibi düştü: O fenomene canlı yayında ölüm tehdidi!

Polis ekipleri, olayın tüm detaylarını araştırmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kayınpeder H.B.'nin ifadesi alınırken, olayın arka planı ve tartışmanın nedeni hakkında bilgiler toplanmaya çalışılıyor.

Kaynak: İHA