Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir?

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Amerikalı oyuncu Martin Mull, yaşamını yitirdi. Kızı Maggiel Mull, acı haberi "Ailesi ve meslektaşları tarafından derinden özlenecek" sözleriyle duyurdu. Fernwood Tonight, Roseanne, Sabrina the Teenage Witch ve Arrested Development gibi dizilerdeki performanslarıyla tanınan Martin Mull, 80 yaşında hayata veda etti.

Martin Mull Kimdir?

Martin Eugene Mull, 18 Ağustos 1943 doğumlu Amerikalı bir komedi oyuncusu, müzisyen ve ressamdı. Kariyeri boyunca Mary Hartman, Mary Hartman, yan ürünü Fernwood 2 Night ve ardından America 2 Night gibi yapımlarda yer aldı. Mull'un diğer önemli rolleri arasında Clue filmindeki Albay Mustard, Roseanne'deki Leon Carp, Sabrina the Teenage Witch'teki Willard Kraft, Danny Phantom'daki Vlad Masters / Vlad Plasmius ve Arrested Development'taki Gene Parmesan bulunuyordu. Ayrıca Two and a Half Men dizisinde esprili eczacı Russell karakterini canlandırdı.

Martin Mull'ün Ölümü Maggiel Mull, babasının uzun süren bir hastalık mücadelesinin ardından hayatını kaybettiğini duyurdu. Kızı,

"Babam her yaratıcı alanda mükemmel olmasıyla tanınırdı. Bu şakayı komik bulurdu. Hiçbir zaman komik olmaktan vazgeçmezdi. Eşi, kızı, arkadaşları, iş arkadaşları, meslektaşları, komedyenler ve müzisyenler tarafından derinden özlenecek."

ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Bülteni