Ahmet Zenbilci oğlu kimdir, Ahmet Zenbilci oğlu ne yaptı? Ahmet Zenbilci oğlu kimdir, Ahmet Zenbilci oğlu ne yaptı?

Mert Günok'un futbol kariyerindeki başarıları kadar özel hayatı da merak konusu oldu. Milli takımda gösterdiği performansın ardından, Mert Günok'un evli olup olmadığı ve eşi hakkında sorular sık sık gündeme geliyor. İşte Mert Günok'un eşi hakkında merak edilenler...

Aslı Günok Kimdir?

Aslı Günok, 2015 yılında Mert Günok ile evlenmiştir. Aslı Günok'un kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu gibi bilgiler merak edilse de, eşi Mert Günok'un yoğun futbol kariyeri nedeniyle özel hayatlarını gözler önünde yaşamamayı tercih ediyorlar.

Aslı Günok Kaç Yaşında?

Aslı Günok'un doğum tarihi ve yaşı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Mert Günok ile evliliklerinden dolayı zaman zaman sosyal medyada gündem olmaktadır.

Mert Günok'un Eşi Aslı Günok'un Instagram Hesabı Nedir?

Aslı Günok'un Instagram hesabı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Özel hayatını sosyal medyada paylaşmayı tercih etmeyen Aslı Günok, eşi Mert Günok ile mutlu bir evlilik sürdürmektedir.

Mert Günok Kimdir?

Fehmi Mert Günok, 1 Mart 1989 tarihinde Karabük'te doğdu. İstanbul Başakşehir'de forma giyen Türk milli kalecidir. Futbol kariyerine 2000 yılında Kocaelispor altyapısında başladı. Fenerbahçe PAF takımında yetişen Mert Günok, 2007-2008 sezonunda A takıma yükseldi. Milli takım seviyelerinde de birçok kez forma giymiştir.

Mert Günok'un Kariyeri ve Oynadığı Takımlar

  • Kocaelispor Altyapı
  • Fenerbahçe
  • Bursaspor
  • Başakşehir

Mert Günok'un Instagram Hesabı

Mert Günok'un Instagram hesabı @mertgunok_34'dür. Bu hesap üzerinden kariyeri ve özel hayatıyla ilgili paylaşımlar yapmaktadır.

Muhabir: Haber Bülteni