17 Temmuz 2020 Tarihinde şerefli Gökgözü mahalle muhtarı Sayın Dursun Yurdakul'un cevaben köşe yazıma verdiği ifadeleri talihsiz ve mesnetsiz buldum; Laf ola beri gele, gün ola harman ola, dam üstünde saksağan, vur beline kara saplı kazmayı, nasıl olsa inanan çok olur.

Ben köşe yazımda isim kullanmamama rağmen katliamı yapanlar suçluluk psikolojisi, cevap hakkı kullandılar. 31.03.2019 tarihindeki Genel seçimlerinde, demokrasinin gereği, bende vatandaşlık görevimi yaptım, oyumu kullandım ama nerde ve hangi okulda? Ankara'daki ikametime yakın 1493 No'lu sandıkta, Necip Fazıl Kısa Kürek Ortaokulunda oy kullandım. Haymana Şerefli Gökgözü'nde oy kullanmadım, oy kullanmayan birisine nasıl olurda Muhtarlık seçimi için M.Hanifi Benli'yi destekledi diye biliyorsunuz. Soy ismim aynı diye halkı yanıltmayın. Açık yüreklilikle söylüyorum, Köyümde oy kullansaydım muhtarlık için oyumu birlikte siyaset yaptığım büyüğüm Muttalip Sevim'e verirdim. YSK'dan nerede oy kullandığıma bakabilirsiniz. Benim sayın Dursun Yurdakul ve avanelerinden alacağım yok, vereceğim yok, bir husumetim yok tarafsızlık ilkesiyle kamuyu bilgilendirmek için ağaç katliamını ifşa ettim ve şikayette bulundum. takipçisi de olacağım. İdari ve adli soruşturma sürdüğü için bu konu üzerinde konuşmam uygun olmaz.

Ruhsatsız işletilen bu Düğün salonuna İlçe Vergi dairesi neden işlem yapmıyor? Belediye burayı denetledi mi? Bunu da kamuoyuna açıklarlarsa vatandaş bilgi sahibi olur. Konu idari makamlarda, konunun takipçileri, sayın bakanlar, milletvekilleri ve Tema Vakfına şükranlarımı bildiririm.

Sevgili okurlarım Eylül ayında iki kitabım raflarda olacak inşallah. Birisi şiir kitabım diğeri ise yeni polisiye romanımız. Şiir kitabımdan çok sevdiğim Haymana'ma yazdığım şiirimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Keyifle okuyun Allah'a ısmarladık.

SONKALE HAYMANA

Suyu sıcak, insanı delikanlı mert

Kaplıcaları şifalı, kükürtlü suda kalmaz dert

Kışı çetin kar yağar, havası sert

Haymana'dır namı, halkı cömert

Ovadır, nadas yapılır ekinler ekilir

Güzün o ovada, arpa buğday biçilir

Koyunları kuzuları besilidir, uzaktan seçilir

Haymana sevdadır geçilmez, yârdan geçilir

Gazi Paşa emir verdi askerine Haymana'da

Son kaleydi Haymana geçilmez, hızlı çağında

Kalleş Yunan bozguna uğradı Mangal Dağı’nda

Yunan'a dedelerimiz mezar kazdı on beşlik çağında

Şerefli Gökgöz Köy’ü, tümen oldu geçilmez

Dereleri coşar akar, Yunan kanı oldu su içilmez

Haymanalı yiğittir, ona kefen biçilmez

Haymana delikanlı diyarıdır, bir adım geri çekilmez