CSO DenizBank Konserleri devam ediyor: "Zorba" Türkiye'de ilk kez seslendirilecek! CSO DenizBank Konserleri devam ediyor: "Zorba" Türkiye'de ilk kez seslendirilecek!

1993-1995 yılları arasında Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı yapan, Avrasya Seyir Defteri başta olmak üzere birçok belgesele imza atan ve son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde İnovatif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Tayfun Tanju Kara, bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu. Kara’nın bedeni daha fazla dayanamayarak hayatını kaybetti.

MERKEZ CAMİİ'NDE CENAZE TÖRENİ

Kara’nın cenazesi, memleketi Kocaeli’ye getirildi. Cenaze namazı bugün (Çarşamba) Karamürsel Merkez Camii'nde ikindi namazını takiben kılınacak ve ardından toprağa verilecek.

YAVAŞ VE DERVİŞOĞLU’NDAN TAZİYE MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Kara’nın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladılar. Dervişoğlu, “Hayatını inandığı davasına adayan değerli arkadaşımız, ABB İnovatif A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Tayfun Tanju Kara’nın vefatını büyük bir teessürle öğrendim” ifadelerini kullandı.

ABİSİ CHP’Lİ ESKİ İLÇE BAŞKANI

Tayfun Tanju Kara’nın abisi de ilçenin tanınmış siyasi simalarından biri. Halen CHP Karamürsel Belediye meclis üyesi olan Ali Kara, daha önce ilçede CHP ilçe başkanlığı görevini de yürütmüştü.

Muhabir: Haber Bülteni