Yoğun kimyasal koku ihbarı AFAD'ı  harekete geçirdi Yoğun kimyasal koku ihbarı AFAD'ı harekete geçirdi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, son günlerde yeşil pasaportun kapsamının genişletileceğine dair çıkan iddiaları yalanladı. Bolat, bu konuda yapılan açıklamada, "Uygulamayı genişletmiyoruz" ifadelerini kullanarak herhangi bir genişletme planı olmadığını belirtti.

Antalya'nın Ekonomik Projesine Destek

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve ATSO heyeti, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Antalya'nın ekonomik gelişimine katkı sağlayacak olan toplu işyerleri projesi için destek talep edildi.

"Yeşil pasaporta olan güveni sarsamayız"

Son günlerde yeşil pasaport konusunda birçok meslek grubunun dâhil olduğu bir düzenlemeye ilişkin Bakan Bolat'a konuyla ilgili iş insanlarının yeşil pasaport talebini dile getiren Başkan Hacısüleyman, "Son dönemde artan vize sıkıntıları iş dünyasını zor durumda bırakıyor, bu konuda iş insanlarına öncelik verilmesini istiyoruz" dedi.

Bakan Bolat, "Sosyal medya dezenformasyonu ile yeşil pasaport uygulamasına dahil edildiği iddia edilen meslek grupları oldu. Fakat bu tamamen yanlış bir bilgi, uygulamayı genişletmiyoruz, yeşil pasaporta olan güveni sarsamayız" diye konuştu.

Muhabir: Haber Bülteni