İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekram İmamoğlu, TV100'de katıldığı bir programda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun kendisine kırgın olup olmadığına dair soruları yanıtladı.

Özgür Özel ve Gülşah Durbay arasında ilişki olduğunu iddia eden CHP üyesine "kesin ihraç" talebi! Özgür Özel ve Gülşah Durbay arasında ilişki olduğunu iddia eden CHP üyesine "kesin ihraç" talebi!

İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile aralarındaki ilişkide herhangi bir kırgınlık olmadığını ifade ederken, iletişimlerinin normal bir şekilde devam ettiğini söyledi. Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun kendisine neden kırgın olduğu sorulduğunda ise "Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum." dedi.

Başkan Ekrem İmamoğlu, programda Kemal Kılıçdaroğlu ile olan ilişkisine dair şunları söyledi:

"Kurultaydan sonra aradım, ulaşamamıştım. Kırgın olabilir, belki telefona bakmak istemedi. Ben kırgın olduğunu düşünmüyorum. 'Kırgınım' derse niçin kırgınsınız derim."

“İLK DEFA AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUM”

Ekrem İmamoğlu, bu konuya dair daha önce kimseye açıkça konuşmadığını vurguladı ve şöyle dedi:

"Bunu kimseye de söylemedim, ilk defa açık açık söylüyorum. En son bayramda ısrarla aradığımda cevap verdi. Ulaşamamıştım birkaç kez. En son çaldı ve cevap verdi. Ben bayramını tebrik ettim o da seçim sonucumu tebrik etti."

Muhabir: Haber Bülteni