Her sezonu merakla beklenen ve milyonları ekran başına kilitleyen bir komedi programı olan Güldür Güldür yeni sezonda da büyük bir beğeni ile takip edilecek. Güldür Güldür oyuncuları arasında Güldür Güldür ekibinde kimler yer alacak merak konusu oldu.

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Güldür Güldür oyuncuları ile ilgili bilinmeyenler, oyuncuların gerçek isimleri, özel hayatları hayranları tarafından merak ediliyor ve yakından takip ediliyor.

İşte Güldür Güldür oyuncuları ve kadrosu hakkında detaylar...

Güldür Güldür Oyuncuları ve Kadrosu:

Güldür Güldür show, Ali Sunal'ın sunuculuğunu yaptığı ve BKM yapım şirketi tarafından üretilen bir televizyon programıdır. Meltem Bozoflu ise yönetmenlik görevini üstlenmektedir. Program, skeçler aracılığıyla hem eğlendirirken düşündürmeyi, hem de toplumsal olaylara değinmeyi amaçlamaktadır. Şu anda 11. sezonunu yaşayan bu başarılı program, her hafta cumartesi günleri izleyicileri ekran başına toplamaktadır.

Güldür Güldür Eski Kadro:

Güldür Güldür'ün eski kadrosunda Dağhan Külegeç, Emre Altuğ, Aslı İnandık, Yeşim Ceren Bozoğlu, Derya Karadaş, Onur Buldu, İrem Sak, Hamza Yazıcı, Ozan Varol, Özge Borak, Ozan Akbaba, Murat Akkoyunlu, Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu gibi başarılı sanatçılar yer almaktaydı.

Güldür Güldür Yeni Kadro ve Değişiklikler:

Her sezon kadroda bazı değişiklikler olmaktadır. Güldür Güldür yeni sezonunda da oyuncu kadrosunda bazı isimlerin ayrıldığı ve yeni isimlerin katıldığı görülmektedir. 2023 sezonu için Güldür Güldür yeni oyuncuları merak konusu olmuştur.

Güldür Güldür Güncel Kadro:

Güldür Güldür Show'un güncel kadrosunda ise birçok başarılı tiyatro ve sinema sanatçısı yer almaktadır.


İşte Güldür Güldür oyuncularının isimleri:

Alper Kul (İsmail)
Erdem Yener (Hüseyin)
Açelya Topaloğlu (Çiçek)
Aylin Kontante (Burcu)
Doğa Rutkay (Yeter)
Onur Atilla (İbrahim)
Aziz Aslan (Fikri)
Hasibe Eren (Nazlı)
Meltem Yılmazkaya (Mehtap)
Gürhan Altundaşar (Ercüment)
Burak Topaloğlu (Bahadır)
Özgün Aydın (Mustafa)
Uğur Bilgin (Mesut)
Mahir İpek (Hayati)
Ünal Yeter (Kudret)
Berkay Tulumbacı (Ozan)
İrem Kahyaoğlu (Leman)
Giray Altınok (Feridun)
Toygan Avanoğlu (Paşa)
Özgün Bayraktar (Jale)
Ömür Arpacı (Tufan)
Çağlar Çorumlu (Şevket)
Doğukan Polat (Adem)


Güldür Güldür oyuncuları, farklı tiplemelerle skeçlerde yer almakta ve izleyicilere unutulmaz komedi anları yaşatmaktadır. Programın her bir oyuncusu kendine özgü bir karakteri canlandırmaktadır.

Güldür Güldür, izleyicilerin severek takip ettiği bir komedi programı olmaya devam etmektedir. Her sezon değişen kadrosu ve eğlenceli skeçleriyle izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatmaktadır. Güldür Güldür oyuncuları, tiyatro ve sinema alanında başarılı isimlerden oluşmaktadır. Programın yeni sezonunda da yeni oyuncuların katılımıyla birlikte izleyicilere yeni komik hikayeler sunulması beklenmektedir.

Muhabir: Haber Bülteni