Gölbaşı Belediyesi kurslarında görevli kadın antrenörler, meme kanserine farkındalık uyandırmak için Atatürk Sahil Parkı ve teknede pilates yaparak mesaj verdi.

'Her Kesimin Görevi'

Gölbaşı Belediyesi'nde görev alan kadın antrenörler, 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı nedeniyle anlamlı bir etkinlik düzenledi.

“Farkındayız, birlikteyiz, güçlüyüz” sloganıyla yapılan oragnizasyonda kadınlar, Atatürk Sahil Parkı ve teknede pilates yaptı. Aktivitede, hem sağlıklı yaşam bilincini güçlendirmek hem de kanserle mücadelede erken teşhisin önemine vurgu yapıldı. Başkan Yakup Odabaşı, etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Gölbaşı Belediyesi olarak, sadece altyapı ve hizmet alanında değil, vatandaşlarımızın sağlık ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik her adımı önemsiyoruz. Bugün burada bir araya gelen antrenörlerimiz, sağlıklı yaşam alışkanlıklarını topluma yaymak ve meme kanserinin altını çizmek amacıyla önemli bir mesaj verdi.

Göz ardı edilen tehlikeye dikkat: Sıcak su torbası patladı! Göz ardı edilen tehlikeye dikkat: Sıcak su torbası patladı!

Meme kanserinin, özellikle kadınlarımızı tehdit eden ve erken teşhisle önlenebilecek bir hastalık olduğuna dikkat çekildi. Odabaşı, meme kanseriyle mücadelede farkındalık oluşturmanın her kesimin görevi olduğunu belirterek: “Herkesi, sağlık taramalarını ihmal etmemeye ve çevresindekilere bu konuda destek olmaya davet ediyorum” sözlerini kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi