A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile oynadığı hazırlık maçında 6-1'lik şok bir yenilgi aldı. Avusturya - Türkiye maçı Ankaralı futbolseverler arasında da büyük yankı uyandırdı. Başkentteki gençlere A Milli Futbol Takımının, deplasmanda oynadığı hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 mağlup olmasının ardından Milli Takım Teknik Direktörü İtalyan Vincenzo Montella hakkında ne düşündüklerini sorduk. İşte genç futbolseverlerin büyük ses getiren milli maçın ardından söyledikleri…

ONUR İSPİR: MONTELLA’NIN KREDİSİ BENDE BİTMEDİ

Montella hakkındaki düşüncelerim iyi, çok bir değişiklik olmadı benim için. Çünkü çok fazla hatadan gol yedik. Bir de bir yandan takım deniyor. Yani farklı 11’lerle çıktı. Onun için ben bu 11’le zaten Euro 2024’te oynayacağını düşünmüyorum. Başarılı bir hoca olduğunu düşünüyorum ben. Kredisi bende bitmedi daha. Başka diyeceğim bir şey yok, çünkü Montellayı beğeniyorum. Futbolcuların hatalarından yediğimiz gollerden oldu. İleride biz çok gol kaçırdık, mesela Kerem Aktürkoğlu’nun kesinlikle Euro 2024’e gitmesini ben istemiyorum, ilk 11’de oynamasını istemiyorum, Galatasaraylıyım bu arada. Yine dışarlara vura vura, paslarını yanlış ata ata bizi o arkadaşlar mahvetti. 6-1’lik skorda Uğurcan arkadaşın yediği üç tane hatalı gol var. Defansın yaptığı iki üç tane hata var.  Ona da hocanın yapacağı bir şey yok, hazırlık maçıydı zaten. Kadroyu deneme aşamasında olduğu için. Çünkü adam aynı kadroyla Almanya’yı 3-2 yendi. Almanya’nın as kadrosunu 3-2 yenen bir adamdan bahsediyoruz. Onun için çok fazla bir değişiklik olmadı benim için.

HASAN MAKTUF: MAÇLARI TAKİP ETMİYORUM

Dünkü maçla ilgili hiç bir şey düşünmüyorum, izlemedim zaten bilmiyorum. Önceki maçlar hakkında da bir fikrim yok, maçları takip etmiyorum. 21 yaşında ve Diyarbakırlıyım, ben daha çok bilardoyla ilgileniyorum.  

YAĞIZ NAMLI: AVRUPA’YA REZİL OLDUK

15 yaşında lise öğrencisiyim. Bana göre Semih Kılıçsoy’u oynatması gerekiyordu. Yani orada Orkun’un olduğu takımda onun da olması gerekiyor. 18-19 yaşında adamın hayalleriyle oynadılar. Üstüne berbat bir futbolla 6-1 yenilip rezil olduk yani Avrupa’ya. Hiç mutlu değilim bir Türk vatandaşı olarak, kınıyorum o adamı.

SHAFIULLAH NIAZ: SEMİH KILÇSOY’U OYUNA ALMALIYDI

Afgan asıllı 15 yaşında lise öğrencisiyim. Öncelikle teknik direktörümüzün yaptığı yanlış bir şeydi. Bence kesinlikle Semih Kılıçsoy’u alması gerekiyordu. Yani önce antrenmanlara çağırıp sonra antrenmanlarda oynatmamak, sonra maça almamak yaptığı çok kötü bir şey. 18-19 yaşında bir genç çocuğun kalbinin kırılmasına neden oldu.