Spor müsabakalarının her çeşidi günümüzde geniş kitlelere ulaşabiliyor. Televizyondan, internetten, bazen şifreli bazen şifresiz yayınlarla ya da stadyum ve spor salonlarına giderek spor karşılaşmalarını izlemek mümkün. Vatandaşlar, haymanagazetesi.org internet haber sitesine hangi spor dallarını takip ettiklerini detaylarıyla anlattılar. İşte “En çok hangi spor karşılaşmasını izliyorsunuz?” sorusuna verilen cevaplar:

BÜLENT KÖKER: HALKA FUTBOL POMPALANIYOR

Ben daha çok futbol seyrediyorum. Yaptırımlar o yönde, futbol ağırlıkta. Ben Galatasaraylıyım. Basketbol da güzel, voleybol da güzel, spor karşılaşmalarını ayırt etmiyoruz yani. Futbolda bir sürü karışıklıklar görüyoruz, o karışıklıkların sonucu federasyonun yeniden seçilmesine kadar gidecek. Futbol kitle sporu olduğu için daha çok merak uyandırıyor. Bir de zaten o pompalanıyor halka yani futbol pompalanıyor halka yani futbol pompalanıyor. Bu kadar büyük meblağlar nasıl dönecek başka türlü? Ali Koç bulunduğu konum itibariyle Fenerbahçe’nin başkanı, kendince haklı yönleri de var. Federasyona karşı takındığı tavır da doğru ama bunu kulüpler birleşerek yapsaydı daha iyi olacaktı. Başı çeken Ali Koç olsa bile bir birleşme şarttı bu konuda.

MEHMET SEFA ERDOĞAN: SÜPER LİG KARŞILAŞMALARINI İZLİYORUM

Fenerbahçe Galatasaray maçlarını izlerim genel olarak, süper lig karşılaşmalarını. Fenerbahçeliyim. Ankara takımlarından Ankaragücü’nü tutuyorum. Ankara’da Ankaragücü başka yok. Ali Koç kesinlikle haklı bir kalkınışta bulundu. Başkanımızı sonuna kadar destekliyoruz, arkasındayız, hayırlısı. Yabancı hakem konusunda da kesinlikle arkasındayız. Destekliyoruz takımımızı, başkanımızı da destekliyoruz. Takımımıza da sonsuz güvenimiz var. Bu sene inşallah o sene. Hem Ankara’da hem İstanbul’da sarı lacivertli takımları destekliyorum. Olimpiyakos maçı için oldu zaten, U19’u çıkarttı, geri çekti. Normal tabi şimdi. Başkaları için bu ertelendi bize gelince ertelenmedi.

TARIK ERDOĞAN: BOKS SPORUNU İZLEMEYİ TERCİH EDİYORUM

Ben genelde boks müsabakalarını izliyorum. Boksu seviyorum spor karşılamalarından. Bir de voleybol seviyorum. Onlara bakıyorum genelde. Dövüş sporları, boks, kickboks ve benzeri. Bir de güreş, onlar daha çok ilgimi çekiyor. Futbolla pek aram yok, Beşiktaş’ı tutuyorum ama futbolu pek tercih etmiyorum. Ankara’da da Ankaragücü’nü destekliyorum. Spor salonlarına gidip boks, kickboks müsabakalarını izliyorum ama bu sporları kendim hiç yapmadım.

MEHMET ÇINAR: FUTBOLU SEVİYORUM, İZLİYORUM

Futbolu seviyorum, spor kanallarını seyrediyorum. Beşiktaşlıyım, gidiyorum bazen izlemeye. Beşiktaş’ı seviyorum. Maçı seviyorum. Ankara da Ankaragücü’nü tutuyorum.