Yıllarca bürokrasinin her kademesinde görev yap, gel Çamlıdere gibi doğa ve manevi huzur yeri  ilçe belediyesine  başkan ol. Bu da nasip işte..

Yıllarca bürokrasinin her kademesinde görev yap, gel Çamlıdere gibi doğa ve manevi huzur yeri  ilçe belediyesine  başkan ol.

Bu da nasip işte..

Kadirşinas başkan Adem Ceylan’ı ara sıra arar sohbet ederim, gece geç saatlerde olsa…

Yine bir gece sohbet ederken o kadar haz aldım ki o günün yorgunluğu unuttum.

Neden mi ?

Söylediği, hedeflediği ve yaptığı hizmetler gerçekten “Hayır Dua” alınacak cinstendi.

Çamlıdere de ki yazlıkların ve ilçe ye yakın yerlerin doğalgaza kavuşmasını biliyordum da köylerin de bu günlerde bu hizmeti alacak olmasından yeni haberim oldu.

İlk etapta 5,6 köyle başlayan doğalgaz hizmetinin önümüzdeki günlerde köylerin tamamına gidecek olması ne güzel bir hizmet.

Yine köylere parke taşı döşenmesi demek oraların düzenli hizmet alması demek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a Çamlıdere de yağlı güreşler esasında “Çamlıdere’ye müjdeli bir hizmetiniz olacak mı?” diye sormuştum.

Sn. Yavaş da “Adem bey ile birlikte çalıyoruz. Ne isterse yaparız.” demişti.

İşte ABB Aile yaşam Merkezi için çalışmaya başlamış. Yakında temel atmak için inşallah gideriz

Yine Spor salonu ihalesinin yapıldığını, şu anda istinat duvarlarının ve çevresinde çalışmanın devam ettiğini biliyoruz.

Başkan Ceylan sohbet esnasında belediyeye ait Düğün salonu, Macera Parkı ve içindeki sosyal tesisler, İlçe İçindeki Lokanta, Türbe alanında ki lokanta gibi yerlerin sözleşmeleri fes ettiğini ve buraları belediyenin işleteceğin söylemesi dikkatimi çekti.

Bu zor bir görevdi ama başarıldığında ilçeye istihdam, belediye çalışanlarına yeni alanlar, oralardan yararlanacaklara da kaliteli hizmet demekti.

Başkan Ceylan’ın ısrarla üzerinde durduğu gençlikle ilgili çalışmalarda önemli.

Gençlik kim yönlendirirse oraya gider oldu. Kötü alışkanlıklara bulaşmaması için gençliğe alternatif alanlar açmak belediyende görevi olsa gerek.

İşte Çamlıdere Belediyesi bu görevi yerine getirmek için kolları sıvamış, halı saha gibi  çeşitli kapalı mekanlar, alanlar bu yolda bir bir hizmete açılıyor.

Gece geç saate kadar herkesin gözünün önünde olsun gençlik, başka yerlere gitmeden aradığını Çamlıdere de bulsun istiyor Başkan Ceylan.

Haksız da değil.

Tecrübeye iyi niyet ve hayır eklenince işte böyle oluyor.

Çamlıdere farklı bir Çamlıdere’ye doğru yol alıyor.

Allah Kolaylık versin…