Bir annenin sıcaklığı, sevgisi, yanında olduğunda bile insanın ruhunu sarmalayan, yüreğine dokunan tarifsiz bir güven duygusudur. Şimdi ise o sıcaklığı, o sevgi dolu ses tonunu sadece çok kısıtlı zaman diliminde yaşıyorum. Fakat her şeyin geçici olduğuna dair içimde güçlü bir umut taşıyorum. Biliyorum ki bu zor günler de geçecek

Hayatta bazı anlar vardır ki insanı derinden sarsar. Kalbinin en hassas yerinde bir şeylerin kırıldığını hissedersin. Şu an içinden geçtiğim süreç tamda böyle. Annemle aramızdaki mesafeyi bilmek, bana her geçen gün biraz daha ağır geliyor. Ama biliyorum ki bu zorunlu ayrılık, daha güçlü bir şekilde kavuşmamızın anahtarı olacak.

Hayat, bazen bizden en kıymetli olanı kısa süreliğine de olsa alıp, sınırlarımızı zorlar. Şu günlerde annemin sağlık problemi nedeniyle ondan uzak kalıyorum ve içimdeki hasreti, tarifsiz bir özlemle yaşıyorum. Her gün daha da derinleşen bu boşluk, kalbimde annemin varlığının ne kadar büyük bir yer kapladığını bir kez daha gösterdi.

Bir annenin sıcaklığı, sevgisi, yanında olduğunda bile insanın ruhunu sarmalayan, yüreğine dokunan tarifsiz bir güven duygusudur. Şimdi ise o sıcaklığı, o sevgi dolu ses tonunu sadece çok kısıtlı zaman diliminde  yaşıyorum. Fakat her şeyin geçici olduğuna dair içimde güçlü bir umut taşıyorum. Biliyorum ki bu zor günler de geçecek, annem sağlığına yeniden kavuşacak ve o gün geldiğinde, birbirimize sarılmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha fark edeceğiz.

Bu süreç, sabırla ve inançla geçirmemiz gereken oldukça zor bir sınav. Annemin hastalığı karşısında elimden gelenin sınırlı olduğunu bilmek beni çaresiz hissettirse de, onun için dua etmek, ona uzaktan da olsa sevgimi hissettirmek elimde. Her gece gözlerimi kapattığımda onun sağlıklı, neşeli haliyle bana gülümsediğini hayal ediyorum. O anların geri geleceğine inancım tam. Bu özlem dolu bekleyişin sonunda, sağlıkla yeniden kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşayacağız.

Benim canım Annem ve tüm anneler, bu dünyanın en büyük emekçileri. Onlar için ne yaparsak yapalım, verdikleri karşılıksız sevgiyi ödemek mümkün değil. Ama bir gün yine onun ellerinden tutacağım, ona ne kadar sevildiğini hissettireceğim o anı sabırsızlıkla bekliyorum. Ve o gün geldiğinde, bugünkü her bir gözyaşı, sevince dönüşecek biliyorum.

Şu an tek dileğim, annemin bir an önce sağlığına kavuşması ve bu zor günlerin geride kalması. Zorluklar geçecek, hasret sona erecek ve annemle yeniden sağlıklı, mutlu günlerde buluşacağız.

Bu zorlu süreçte yalnız olmadığımı bilmek, bana güç veren en önemli etkenlerden biri oldu. Annemin sağlığı için umutla beklerken, canım babamın, canım  ablalarımın, canım abilerimin, çok  değerli dostlarımın ve “iyi ki varsın" dediğim sevdiklerimin desteği sayesinde bu süreç daha katlanılabilir hale geldi şükürler olsun ki... Her birinin varlığı, samimi ilgisi ve duaları, bana her an yalnız olmadığımı hatırlattı. Bu zor günlerde yanımda oldukları için hepsine minnettarım. Hep birlikte daha güçlü olduğumuzu ve bu zorluğun üstesinden geleceğimizi biliyorum. İyi ki varsınız, her birinize sonsuz teşekkürler.

Mukadder ben; sevgiyle ve umutla bekleyen, Anneciğimin sağlığına kavuşacağı günü sabırsızlıkla özleyen...

Sevgilerimle...