3 Mart Pazar günü AK Parti’nin Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Altındağ projelerini ve gelecek vizyonunu “Proje Tanıtım Toplantısı” ile açıkladı.

3 Mart Pazar günü AK Parti’nin Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Altındağ projelerini ve gelecek vizyonunu “Proje Tanıtım Toplantısı” ile açıkladı.

***

Bu arada, Veysel Başkan, Altındağlıların kendisini uğurlayışını ve davetini şöyle hatırlattı:

“Beş yıl önce Aşık Veysel'in;

Gün ikindi akşam olur
Gör ki başa neler gelir
Veysel gider adı kalır
Dostlar beni hatırlasın

dizeleriyle sizlere veda etmiştim. Şimdi ise Altındağlılar, ‘özledik başkanım, ağlayarak gönderdik dualarla buluşuyoruz’ diyorlar. Dualarınızı hep hissettim, bu sevda bizi bu günlere taşıdı. Vakit buluşma vaktidir…”

***

Altındağ'ı selamlayan Veysel Tiryaki, nam-ı diğer “Efsane Başkan”, çalışmalarını iyice yoğunlaştırdı.

Tanıtım Toplantısının düzenlendiği Cemil Meriç Kültür Merkezi hıncahınç doluydu. Veysel Tiryaki konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktığında salonda bir coşku seli oluştu. Salonu dolduranlar kocaman bir sevgi topu halini aldı. Sesler alabildiğine yükselirken sevgi yüreklere sığmayıp tüm alana yayıldı. Yoğun ilgi karşısında duygulu anlar yaşayan Tiryaki, “kardeşlerim, omuzdaşlarım, arkadaşlarım merhaba” diyerek Altındağlıları riyasız bir samimiyetle selamladı.

***

Veysel Tiryaki’nin projeleriyle yapacağını taahhüt ettiği konular 6 ana başlıkta toplandı.

Kentsel dönüşüm projeleri, Sosyal ve güvenlik projeleri, istihdam Projeleri, çocuk ve gençlik projeleri, meydan ve açık alan projeleri, restorasyon projeleri. Hepsi hayata geçirilirse Altındağ’a sınıf atlatacak birbirinden değerli bu projelerin uygulanmasını içtenlikle diliyorum.

***

Aslına bakarsanız benim dikkatimi çeken, projelerden çok Veysel Tiryaki’nin Altındağlılarla kurduğu gönül bağı ve güven köprüsüydü. Öyle ki, Tiryaki’nin yapmayı taahhüt ettiği her şeyi yerine getireceğine öyle inanıyorlar ki; zerre şüpheleri yok. Belli ki Veysel Tiryaki görev yaptığı sürece insanların kalplerine dokunmayı ve kalplerde iz bırakmayı başarmış. Gerçekleştirdiğimiz röportajda da “Mevla benim kaderimi böyle yazmış, bütün ömrüm kamu hizmetinde geçti. Makam mevki hırsı olmadan insanların duasına talibim, Allah’ın rızasını kazanmak için bu işler bir vesile” diyen Veysel Tiryaki benim de yüreğime dokundu doğrusu ve bu  erdemli görev anlayışı ile örnek bir profil çizdi.

***

Mukadder ben; Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’yi erdemli anlayışından dolayı kutlayan ve örnek olmasını dileyen…

Sevgilerimle...