AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, perşembe gününü Mamak programına ayırdı.

Sabah 10.30'da muhtarlarla düğün salonunda bir araya gelen Altınok, Çarşı içi caddesi esnaf gezisi, Kırşehir Cemele Çayağzı Kasabası Dernek ziyareti, Boğaziçi Neşet Ertaş Caddesi Esnaf ziyareti, Mamak AHİD Ankaralılar derneği ziyaretine zaman ayırdı.

Akşam saatlerinde ise beraberinde AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı ile birlikte STK ziyaretine gelen Altınok, kalabalık topluluk tarafından Mamak Çorumlular Federasyonu'na karşılandı.

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alpaslan, Ankara Çorumlular Federasyonu Genel başkanı Hayri Çağır da programa katıldı.

Akşamın karalık vaktinde Çorumlular heyeti daha önce Altındağ belediye Başkanı olan hemşerileri Asım Balcı’yı coşkuyla karşıladılar.

Bildiğiniz gibi Ankara'da Çorumluların nüfus itibarı ile yoğun olması siyasilerin de dikkatini çekiyor.

Yoğun kalabalık nedeniyle programa katılanların bir kısmının dışarıda kaldığı etkinlikte, ev sahibi Mamak Çorumlular Federasyonu Başkanı Ercan Aksu, açılış konuşmasında AK Parti’ye Mamak'ta oy verdiklerini, bundan böyle de destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alpaslan da konuşmasında Çorumlu olarak hemşerilerine güvendiğini, Büyükşehirde Altınok’a, Mamak’ta da Balcı’ya desteklerini esirgemeyeceklerine olan inancını dile getirdi. 

Ankara Çorumlu dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayrı Çağır da Çorumluların siyasi sorumluluğun her zaman akılcı kullandıklarını söyleyerek daha önce Altındağ da olduğu gibi bu kez de Mamak’da Asım Balcı’yı yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı’da hemşerilerine seslenirken, Altındağ'da yaptığı hizmetlerle alnının açık olduğunu belirterek bu kez de burada kendisine ve büyükşehir adayı Altınok’a sahip çıkılmasını istedi.

Altınok toplantıda yaptığı konuşmada Çorum'un Dünyanın merkezi olduğuna vurgu yaparak Çorumluların bir sözünü hatırlattı. Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz diyorsunuz. Şimdi Çorumluyuz Altınok ve Balcı’dan da sorumlusunuz “dedi.