Hiç şüphesiz; çabayla, emekle ve özveri ile elde edilmiş her başarı ödüllendirilmeyi hak eder...

Hiç şüphesiz; çabayla, emekle ve özveri ile elde edilmiş her başarı ödüllendirilmeyi hak eder. Başarıların ödülle taçlandırılması toplumumuz ve ülkemizin aydınlık geleceği için en etkili motivasyon kaynağıdır.

Ödüllendirmek bir anlamda hizmeti verene ve başarı gösterene hakkını teslim etmek ve onu, yaptığını takdir etmektir.

***

İşte bu takdir ve hak teslimiyetinin güzel bir örneği; Medya Ankara Haber Portalı tarafından gerçekleştirildi.

Ankara medyası içinde başarılı çalışmalarıyla kendini ispatlamış marka bir kuruluş olan Medya Ankara Haber Portalı, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği “Başkente Değer Ödülleri” töreni ile; başarıları ve hizmetleriyle öne çıkan bürokratları, milletvekillerini, belediye başkanlarını, STK temsilcilerini, iş insanlarını, sporcuları ve sanatçıları ödüllendirdi...

***

Projesini, planlamasını, yürütücülüğünü Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat ve Yayın koordinatörü Erdem Yeşer’in üstlendiği ödül töreni, İvedik Teknokent’in ev sahipliğinde son derece mütevazı, ama her detayı üzerinde ince ince düşünülmüş bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Organizasyonun fikir babaları olan; Bayram Bey ve Erdem Bey geceye katılan tüm davetlileri güler yüzle ve samimi bir tavırla karşıladılar ve tek tek ilgilendiler. Bu davranışları, elbette ev sahipliği nezaketinin gereğiydi ama; aynı zamanda, gerçekleştirilen projenin ne büyük biri emek ve titizlikle hazırlandığının da kanıtı oldu.

Böylece hizmet ve faaliyetleri ile pozitif katkı sağlayarak Başkent’e değer katan isimler ödüllerine kavuştu.

***

Mukadder ben; Başkent’in medya sektörüne değer katan Medya Ankara ekibinin kıymetli çalışmalarını tebrik eden, başarılarının devamını dileyen.

Sevgilerimle...