Bildiğiniz gibi 18 Ocak’ta ATO’da Ankara AK Parti adayları Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

Bildiğiniz gibi 18 Ocak’ta ATO’da Ankara AK Parti adayları Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

O günden itibaren daha öncede sahada olan Cumhur İttifakı Adayı Keçiören Belediye Başkanı Sayın Turgut Altınok sahaya resmen aday olarak girdi.

Gerçek saha anketlerinde “kafa kafaya bir mücadele “ ile seçim  çalışmalarına  başlamıştı.

Sayın Turgut Altınok saha adamı.  Her gün sokaklarda halkın içinde.

Bir ayı geçen çalışması Sayın Turgut Altınok’un hep halkın içinde olmaya devam ediyor. Günde 2,3 ilçe geziyor. Kalabalık davetleri alıp 10-15 programa katılıyor.

Henüz proje lansman yapılmadığı halde. Sayın Altınok fark atmaya başladı.

Ankara için ilk seçim anketi önceki günlerde açıklandı.Turgut Altınok ve Mansur Yavaş’ın seçim kampanyalarına başlaması ile sahadan net sonuçlar gelmeye başladı.

Anadolu Stratejik Planlama ve Araştırma Merkezi (ASPAM) tarafından 31 Mart yerel seçimleri için Ankara'da yapılan ankette Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş'a fark attı.

ASPAM tarafından yapılan anket çalışmasına göre Altınok’un Yavaş’a 2 puan fark attığı görülüyor.

AK Parti İlçe Belediye Başkanları ve adayları da henüz  proje lansmanlarını yapmadıkları halde durum bu.  AK Parti tam kadro ilçe belediye başkanları ile projeleri ile sahaya çıktığında aradaki fark da açılır.

Tabi bu arada Sayın Mansur Yavaş’ında hakkını teslim etmek gerekir.

Seçim gelip çatınca ABB  Meclisine yılda iki kez gelmeyen Sayın Mansur Yavaş, projelerini anlatan geniş katılımlı bir salon toplantısı yaptı. İlçelerdeki seçim bürosu açılışları yapıyor. Ankara da İlçe ilçe geziyor. 

Ama yine halkın arasında değil.

Seçim otobüsünün üstünde .

Cumhur İttifakı Adayı  Sayın Turgut Altınok ile arasındaki fark bu.

 

Saygılarımla