Arap Türk Düşmanlığını körükleyenlere bir bakın ?

Ben toptan maçtan futboldan anlamam ve hatta hiç hazzetmem demeyeceğim.

Futbolu çok sevmesem de Beşiktaşlı olarak takımımı tutarım. Milli maçları da çok yakından takip ederim. İkinci lig takımında da uzunca bir süre basın sözcülüğü yaptım.

Başkent siyasetinin içine kafamızı gömmüşken, büyükşehir adayı kim olacak, ilçelerde kimlerle devam edilecek, kimler ilçe belediye başkanı adayı olacak derken birilerinin iki gündür Arabistan'da iki takımın maçından bahsederken duydum.

Önce ne alaka Arabistan, bizim takımlar diye fazla ilgilenmedim.

Baktım ki iş ciddi.

Önce Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Dezenformasyonla Mücadele Başkanlığı'nın konu hakkındaki açıklamalarını gördüm. Açık açık mevzuyu işin aslını anlatıyor. Ama dinleyen, inan kim ki.

Sosyal medyadaki haberleri biraz inceleyince olayın çok açık tam bir provokasyon olduğunu gördüm. Netice ise ya ellerine gözlerine bulaştırmışlar ya da herkesi kendileri gibi aptal zannetmişler.

Bakıyoruz ;

•Olayın baş mimarları arasında gezi olayları finansörü

•Olayın tetikçilerinin başında “İstiklal Marşını okutmadılar” yalanını ortaya atan 28 Şubat'ın kiralık tetikçisi bir gazeteci

•Olayın içinde ki slogan 15 Temmuz darbe girişiminin parolası “yurtta sulh cihanda sulh” cümlesi

•Olaya destek verenler arasında Amerika’ya kaçan azılı fetöcü teröristlerin sosyal medya üzerinden kışkırtıcı paylaşımları.

Resmen buram buram kokuyor bu olay.

Asıl hedef ise

Türkiye’yi karıştırmak

Arap düşmanlığını pompalamak

Filistin gündemini değiştirmek

Çünkü patron belli, tetikçiler belli ve maşalar belli.

Halil Konakçı hocanın dediği gibi; Ee tabi Disneye sesi soluğu çıkmayan çakma Kemalistleri ve Kemalizm istismarcılarını unutmamak lazım.

31 Martta yerel seçimler var ya. AK Parti Ankara, İstanbul gibi büyükşehirleri geri alacak ya.

Ülke gündemini nasıl karıştırıp iktidarı töhmet altında bırakalım hesabı.

Dışta terör örgütü ve destekçisi dış güçler sınır ötesinde  Mehmetçiklerimizi daha birkaç hafta önce şehit etmediler mi? 

Hemen alan değiştirdiler, Arap -Türk düşmanlığını nasıl harekete geçiririz diye.

Yarın ya da sonrası yine farklı alanlarda bu tür provokasyonlara devam edecekler. Ama bilmedikleri bir şey var ne yaparlarsa yapsınlar amaçlarına ulaşamayacaklar.

Çünkü sosyal medyadaki algının ömrü bir iki gün…