Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanlığına, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, hafta sonu yapılan genel kurul ile seçildi.

Fevzi Apaydın ile yarışan Yiğiner, kullanılan 4 bin 27 oyun 2 bin 421'ini alarak TŞOF Başkanı seçildi.

Bu seçim, Başkent Ankara için de gurur kaynağı oldu.

Yiğiner, seçim sonrası “Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan seçimde takdir ve teveccühleriyle şahsımı Genel Başkan olarak hizmet etmeye layık gören ulaşım odalarımızın kıymetli başkan ve yöneticilerimizin her birine kendim ve ekibim adına en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Yiğiner, sözlerine şöyle devam etti:

"Çok çalıştık, çok emek verdik, rabbim de nasip etti. Durmak yok, çalışmaya devam. Teveccühünüzün ağırlığının ve öneminin farkındayız, şimdi daha da fazla çalışma zamanı. Teşkilatımızın lokomotifi TŞOF’u hep birlikte hak ettiği noktaya getireceğiz. Şoför esnafımıza hizmet etmek için bundan sonra da Allah'ın izniyle 24 saat çalışacağız. Sizlerle birlikte bir ilki başardık, hepinizin emeği var. Özellikle yola çıktığım arkadaşlarıma, onun haricinde yanlışlıkları görüp yanımızda yol yürüyen, bize güven duyan tüm oda başkanı ve yönetici arkadaşlarıma, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Olağanüstü Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bu vesile ile seçimin aksamadan gerçekleşmesini sağlayan Bakanlık temsilcilerine, seçim kurulu görevlilerine ve emniyet mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.”

Biraz Yiğiner’in bu alandaki mücadelesine göz atacak olursak bu başarı, yanlış hatırlamıyor isem 15 yıllık bir mücadelenin ürünü. Ekibinin seçim tecrübesini de bir kenara koymamak gerekir. Onun başarılı olmasında ekipçilik önemli rol oynuyor.

Ekibinden bir isim olan Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Taklacı bakın sosyal medya paylaşımında Ne demiş? 

“Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulunda büyük oy farkıyla Genel Başkanlığa seçilen Sayın Mehmet Yiğiner ve Ekibine başarılar dileriz. Tüm Türkiye’mize Hayırlı Uğurlu olsun.”

Sincan Şoförler  ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın ise; “Çalıştık, başardık,  Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Seçimini Mehmet Yiğiner Kazanmıştır Şoför Camiamıza Hayırlı Olsun.” şeklinde sevincini paylaşmış.

Mehmet Ali Demir dostum da çok önemli bir cümle kullanmış: “Seçim bizim işimiz demiştik” şeklinde.

Çubuk Belediye Başkanı hemşerisi Baki Demirbaş da başarıyı sosyal medya hesabında; “Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyon'unun Seçimli Olağanüstü Genel Kurulunda delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı seçilen, hemşehrimiz Mehmet Yiğiner başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyor, yeni dönem çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” şeklinde paylaşmış.

Demek ki azmin zaferi mücadele ile oluyor. Tebrikler Yiğiner…