1969 Tokat Turhal doğumluyumlu . İlk orta lise eğitimini Turhal’da tamamladı, evli ve iki evlat sahibi. 1986’dan itibaren Kayseri’de çok uzun yıllar gazetecilik- reklamcılık ve tarım sektöründe faaliyet gösterdi.

1969 Tokat Turhal doğumluyumlu . İlk orta lise eğitimini Turhal’da tamamladı, evli ve iki evlat sahibi. 1986’dan itibaren Kayseri’de çok uzun yıllar gazetecilik- reklamcılık ve tarım sektöründe faaliyet gösterdi. Bıraktığı üniversite eğitimine geri döndü, Erciyes Üniversitesi Makine Mühendisliği ve Anadolu Üniversitesi Reklam Halkla ilişkiler bölümüne devam ediyor.

Halen Ankara’da “Beştepe Yatırım Ofisi” adı altında emlak – inşaat, rüzgar - güneş enerji santralleri konusunda proje -yatırım - danışmanlık ve uluslararası yatırım kredileri konularında ekibi ile  hizmet vermeye devam ediyoruz.

Dünyanın en büyük emlak - inşaat yatırım fonlarından biri olan "Peace City World"ün Türkiye danışmanlığını yapıyor.

Neredeyse hayatının her noktasında sivil toplum örgütlerinde görev aldı.

Kayseri Atlı Spor Kulübü Kurucu Başkanlığı ,Kayseri Dostluk Kulübü Kurucu Başkanlığı, Tüm Gıda İş Sendikası Genel Başkanlığı, Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcılığı, görevlerinde bulundu.

En büyük hobisi, dünyanın neresinden bir tohum tanesi bulursa, Türkiye'de yetiştirmeye çalışmak ve fidan dikmektir. 8 yıllık bir uğraş ile Kayseri Uzunyayla'da  2 milyona yakın fidan dikti, dikilmesine vesile oldu.

15 yıldır devam ettirdiği "Yılın En İyileri Ödül Törenleri"nde, topluma hizmetleri olan 250 kişiye, çok prestijli mekanlarda yaklaşık 9000 davetlinin huzurunda teşekkür ettik, onore ettik, eline sağlık dedik. Bu törenler sayesinde bazı illerde topluma kalıcı eserler bırakmak adına derneklerimize arsa ve binalar kazandırdı.

Halen Ankara Merkezli, 22 yurt içi ve yurt dışı temsilciliği bulunan Uluslararası Kafkas Derneği Genel Başkanlığı görevim devam etmekte.

Benimde yolum birkaç yıl önce bu ödül törenleri nedeniyle yukarıda kendisinden bahsettim Oğuz Berk ile bir yerde kesişti.

Ankara da Yılın Enleri ödül töreni yapmak istediğini, 15 Temmuz şehidi Erol Olçok adına bu organizasyonu gerçekleştirmek üzere benden destek istedi. Seve seve kabul ettim ve o gün bu gün ödül törenleri, açılışlar, geziler, programlar yaptık yapmaya devam ediyoruz bu Çılgın Çerkez ile.

Çıngın diyorum, bütün engellemelere rağmen faaliyetlerimizi yapıyoruz .

Şimdi de 1 Ekim de İstanbul da  “Çerkez Etem Sempozyumu“ yapmak için yola çıktık.

Uluslararası Kafkas Derneği öncülüğünde ;  İstanbul- Çerkes Kadınları Teavün Cemiyeti ,  
İstanbul Kafkas Vakfı,  Karamürsel Kuzey Kafkas Derneği,Balıkesir- Orhanlı Çerkes Kültür Derneği-,Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği, Adana Anadolu Kafkas Çeçen Kültür Derneği, Ankara- Ülke Medya Derneği ,Amasya, Merzifon Çerkes Kültür Derneği, İstanbul Kafkas Çeçen Kültür Derneği – Tokat- Turhal Kafkas Derneği, Bursa Birleşik Kafkasya Derneği katkılarıyla  gerçekleşecek olan Sempozyuma önemli isimler katılacak.

Genel Başkan Oğuz Berk’in söylediği gibi “ 25 yıldır, paneller, sempozyumlar, televizyon programları, bakanlar, milletvekilleri, gazeteciler, doçentler, profesörler, siyasi parti liderleri... yüzlerce isimle toplantılar, görüşmeler yaptık, hepsi aynı şeyi söylediler:

"Çerkes Ethem hain değildir."

Bu arada bir çok tehdit de aldık, üstü kapalı veya açık açık.. işimizle, ekmeğimizle, makamla, canımızla tehdit edildik.

Herkes yalan içinde yaşamayı tercih ediyor, ama ne gariptir yine herkes en ufak bir haksızlığa uğradığında etrafına bakınıyor "bana sahip çıkacak bir insan evladı yok mu" diye?

Üzerinde yaşadığımız bu topraklarda özgürlük, vatan, bayrak, ezan gibi hala bize ait değerler varsa bu Ethem Bey gibi vatanseverlerin sayesindedir.

Bu millet 100 yıl sonra bile gerçekleri konuşamayacak kadar aciz ve sefil değildir.

Cumhuriyetin 100.yılında bu toprakları vatan kılan bir adamın vatansız kalmasına sessiz kalamayız.

Vazgeçmek yok, herkesin sustuğu yerde haykırmaya devam. En yetkili isimler kısık seslerle, biz en gür sesimizle söyleyeceğiz.

"Çerkes Ethem hain değildir, mezarı Türkiye'ye getirilmelidir."

Bir memlekette namuslu ve dürüst insanlar, namussuzlar kadar cesur olmazsa, vay o memleketin haline.

UKD İstanbul Temsilcimiz Metin Şahin’in  misafiri olarak  gerçekleştireceğimiz bu önemli  organizasyonda son hızla hazırlıklarımız sürüyor.

İstanbul Üsküdar Gençlik Merkezinde ( sabah 09-1700 arası )  buluşmak dileğiyle..