31 Mart 2024 de yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili aday tespit çalışmaları sor hızla devam ediyor.

Ak Parti Genel Merkezi aday adaylarının yoğun ilgisine mazhar olduğu günler yaşıyor.
Katlar, dışarı, kafeler aday adaylarının kulis yaptığı yerlerde şöyle bir gezince 20 yıllık iktidar partisi Ak Parti’nin yerelde ne kadar talibi olduğunu görüyorum.
Peki, aday adayları teşkilat üst düzey yöneticileri ile sosyal medyada poz veriyor. Fotoğraflar çekiliyor. Bazı kısa açıklamalar yine sosyal medyadan yapılıyor. Bunlar yeterli mi ?
Bana “Hele bi aday olayım “ da ondan sonra sizinle televizyona çıkarız cümlesini bazı göreve taliplerden duyunca “İçimde senden zaten aday olmayacağına kendin inanmamışsın ki “ diyesim geliyor.
Samimi isem dostuma diyorum ki ; sen aday adayı olarak çık bir Televizyonda 45-50 dakika kendini anlat, yapacaklarını anlat, dünya görüşünü anlat. Senin kim olduğunu bilmeyenlerde bilsin “
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alıyorsan iyi incele “ Günde kaç açılışta, kaç programda kameralar karşısına geçiyor. Ülke gündemini dünya gündemini konuşuyor. Sen yerel gündemi kendini konuşmaktan neden kaçıyorsun.
Birde son cümle ekleyeyim. Öyle kameralar karşısında bir saat kendini anlatmak, duygu ve düşüncelerini ifade etmekte her babayiğidin harcı değil.
Saygılarımla..