Mamak Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü ile ilgili 23 Nisan'da “Sekreterinden Randevu Almak “ başlıklı bir yazı kaleme almıştım.

İletişim tek taraflı değildir!

… 

Mamak Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü ile ilgili 23 Nisan da “Sekreterinden Randevu Almak “ başlıklı bir yazı kaleme almıştım.

İletişim konusunda özeleştirilerimi yapmıştım.

Amacım yermek değil, iletişimi gerektiği gibi sağlamaktı.

Maksat hâsıl oldu.

İletişim tek taraflı değilmiş.

Cumartesi günü Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i ziyarete gitmiştik. Oradaki meslektaş dostlarla beklerken sohbet etmiştim.

Arkasından Mamak Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünün sekreteri aradı. Daha sonra Müdüre Hanım Atlas Sibel Arslan da aradı.

Mamak Basın Yayın Müdürlüğü'nün bizler için var olduğunu, doğru iletişim için mesai harcadığını, kapısının her zaman bizlere açık olduğunu, en kısa zamanda görüşmek istediğini söyledi.

Bu esnada Mamak Basın Yayın WhatsApp gurubunun da paylaşımlarımıza koyduğu engelinin kaldırıldığını gördüm, çok memnun oldum.

Aynı şekilde kapalı olan Kahramankazan Belediyesi Basın Yayın WhatsApp gurubu paylaşıma açılmış.

İletişim tek taraflı olmadığını hep birlikte gördük.

Emeği geçeleri tebrik ediyorum.

Belediye Basın ve Yayın Müdürlükleri imkânları oranında cefakâr elemanın görev yaptığı,  çalıştığı kuruluşun tanıtımını yapan, aynı zamanda vatandaşa bizler aracılığı ile bilgilendiren kuruluşlar.

Buralardan sağlıklı iletişim olursa hem belediyeler hizmette başarılı olurlar, hem de vatandaş ile sağlıklı iletişim kurulmuş olur.

Biz basın mensupları da bu yerlerle iç içe çalışıyoruz.

Başarı da bizimde katkımız oluyor.

Saygılarımla...