Cumhur İttifakı'nın AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı Murat Ercan, önceki akşam hizmet ve projelerini anlattı.

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı Murat Ercan, önceki akşam hizmet ve projelerini anlattı.

Benim de kalabalık medya mensubu ile birlikte programı izleme imkanım oldu.

Sincan Fatih Fuar ve Kültür Merkezi'ndeki kolonsuz kültür merkezi salonunda muhteşem bir kalabalık hazırlanan programın lansmanını sonuna kadar takip etti..

Seçim şarkılarının solistlerinin söylediği müzikler eşliğinde başladılar programa.

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı Murat Ercan, hizmet ve projelerini anlattı.

Düzenlenen proje tanıtım toplantısına katılım protokol seviyesinde yine muhteşemdi.

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, milletvekilleri, siyasiler ve vatandaşlar da katıldı.

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı Ercan ise 5 yıl boyunca Sincan'a çok şey yaptıklarını, daha da çok hizmet vermeyi planladıklarını söyledi.

Ankara'da temel belediyecilik hizmetlerini yapamayan bir büyükşehir belediye yönetimi olduğunu savunan Ercan, "Belediyecilik kitaplarda, mevzuatta yazdığı gibi değil. Vatandaşın gönlündeki belediyecilik çok geniş. Dünyanın en güzel belediyecilik örneğini ortaya koysanız yolundan, kavşağından, tesislerinden vesaire... Vatandaşın gönlüne girmemişseniz hiçbir kıymeti yok." dedi.

Engelsiz yaşam merkezi, engellilere ve ailelerine yönelik mola evleri ve dijital kampüs yapacaklarını, kütüphane, kıraathane ve kafeyi birleştiren "Mahal Sincan" kuracaklarını anlatan Ercan, ilçedeki 350 dönümlük orman arazisini belediye uhdesine kazandırdıklarını ve burada yeni projeler gerçekleştireceklerini, Sincan Spor Vadisi oluşturacaklarını söyledi.

"Doğa Kart" projesini hayata geçireceklerin anlatan Ercan, "Eko Çocuk Çiftliği" projesiyle çocukların kendi tarımını yapabileceğini ve spor tesislerinin sayısını da artıracaklarını dile getirdi.

Hani birileri "Az Laf Çok Hizmet " deyip "Az Hizmet Çok Reklam" yapıyorlar ya bu proğrama gelip baksınlar nasıl hizmet yapılır diye.

Hem de ABB’nin bütçesinin çok çok altında bir ilçe belediyesinde neler yapılabilir, neler yapılacak görsünler.

Tebrikler Murat Ercan

Tebrikler Sincan belediyesi çalışanları

Tebrikler